Sunday, May 2, 2010

Supermarket.

  • aku suka jalan jalan ikut mak aku pergi supermarket
  • supermarket yang offer harga murah (mak aku kata)
  • supermarket yang sekarang dah renovate lagi besar lagi banyak barang
  • supermarket yang aku boleh dapat macam macam benda. ngeeee~

DSC05250 padan muke aok iyeen koi snap gambor aok beli sabun banyok buih tuh. kui kui~

DSC05253 mak…. kak de nak yang tu! yang perisa epal feberet kakde  tu pun mak amik satu ye. taknak biskut bentuk ikan tu…. nak yang ade cip cokelat boleh?? hik hik hik… mak.. kakde amik oreo satu ye? ye? munchy’s ni kakde amik satu ye? satu kotak jeeeee…..

DSC05260

HIDAYAH : makkkk…!! kakak nak yang tu!

AFIQ : nak vitagen! nak vitagen!

  • yang pasti, ini yang aku rindu
  • dah lama tak tolak troli supermarket tu
  • yang pasti aku suka semua ni.

perasaan : nanti nak ikut lagi!

2 comments :

joegrimjow said...

dah lama xsupin2 camni
tgu balik mesia je la kot

AiZ said...

macam best je shopping.. :P

perasaan: nanti nak ikut jugak.. :D



komen i punya entry gak ye.. klik kuat-kuat kat sini >>BLOGWALKING YANG TAK IKHLAS !!! JOMLAH BERUBAH !!! MESTI BACA !!