Wednesday, May 5, 2010

Suhu Saya 38.5!

bermula sudah minggu peperiksaan yang di nanti

  • aku terjaga dalam pukul 4 pagi
  • terus tak boleh tidur
  • badan aku sangat sangat tidak selesa =(
  • pagi nye.. pukul 7 aku dah siap siap nak pergi kampus
  • paper pengajian islam pukul 9 pagi
  • aku sampai kampus pukul 8.45am cam tu laaa
  • aku dah rasa lain macam jek, sebab aku dah start selesema, kepala pon dah pening

masuk je ke dewan exam…

  • aku redha la, ape nak jadi jadi lah!
  • aku tahan kan jugak sakit kepala aku ni
  • aku tahan seksa nak bernafas sebab hidung dah tersumbat!
  • aku jawab pon entah ape ape
  • mata dah silau
  • aku rasa subjek ni ala ala nak dapat gred C jek x pun fail terus.

habis je menjawab…

  • aku terus submit paper aku walaupun ade lagi dalam 45 minit sebelum masa tamat
  • malas nak fikir dah, tawakal jek!
  • kepala makin berdenyut, aku terus balik jalan kaki even cuaca panas

sampai je umah..

  • ape lagi.. aku tido laa….
  • malam nye, kawan aku dengan baik hatinyeeeee bawak aku gi klinik
  • tak cukup ngan tuh, dia paksa aku makan walaupun aku xde selera
  • kalau masuk makanan pon konfem rasa pasir jekk
  • tapi aku makan gak ubat, memikirkan aku kena jaga kesihatan musim exam nih
  • dan bangun je pagi, i feel better!

perasaan : benci nyer demam =(

No comments :