Wednesday, May 26, 2010

Spastik

  • kalau tak suka cakap je depan depan
  • tak payah nak jaja cerita sana sini yang kau sebenar taksuka dah benci sangat kan
  • tapi depan aku kau boleh boleh muka plastik, senyum kau elastik boleh tarik selebar mungkin
  • mata kau pandang aku sungguh sungguh walaupun dalam hati rasa pedihhhh jek bila tengok muka aku
  • ape yang aku dah buat kat kau pun aku tak tahu
  • aku ade bomoh bomohkan kau ke? sampai kau tak puas hati sangat tuh?
  • aku tak kacau life kau darling, aku tak pernah nak masuk campur hal peribadi kau sayang, serious aku pun rasa aku bukan kenal kau sangat
  • perlu ke kau buat semua tu pada aku? kau meh sini cakap depan depan la, ape yang tak puas hati sangat tuh.
  • but sayang, aku takde masa nak jaga hati semua orang.
  • sebab bukan kau sorang je hidup dalam dunia ni, dan aku kat sini bukan untuk kau sayang.
  • aku ade matlamat sendiri from the moment i fill the form to apply to this university!



oke post ni sengaja tulis. entah. mood kurang enak ini malam  =_=”


perasaan : tak suka.