Wednesday, May 26, 2010

Simptom Anda Sudah Jatuh Chenta . .

  • macam macam simptom nye
  • berpuluh ni haa aku dapat..
  • aku saje belek majalah lama, ye lah dapat free kan ngeh ngeh…
  • so korang tengah dilamun chenta kah???
  • lets cekidaut bebeh!

 

tanda tanda anda sedang di awang awangan :

  1. sentiasa tahu apa menu sarapan, lunch dan dinner si dia
  2. risau bila si dia tiba tiba berdiam diri
  3. sentiasa cuba buat si dia ketawa
  4. tahu setiap kegemaran si dia
  5. sentiasa tersenyum mudah berasa sensitif walaupun si dia hanya bergurau
  6. tidak pernah berkira dengan si dia
  7. sentiasa cuba untuk dapatkan perhatian si dia
  8. menjaga perlakuan di hadapan si dia
  9. sukar untuk mengatakan ‘tidak’ pada si dia
  10. menjaga hatinya sebaik mungkin
  11. menjadi pendengar paling setia untuk si dia
  12. tidak akan meninggalkan telefon bimbit
  13. sentiasa cari peluang untuk bersama/bertemu si dia
  14. sangat mengambil berat akan kesihatan si dia
  15. apa saja aktiviti bersama si dia akan menjadi menarik, walau pun cuma lepak lepak!

(sumber : Majalah Remaja 15 Mac 2010, terbitan Krangkraf)

 

Snapshot_20100516_8 mood chenta dengan sape??? oooppsss taknak cakap!! ha ha haa ini chenta gilaaaa ♥ ♥ (chenta ke????)

  • oke tuuuuu dia aku dah bagi 15…
  • ade banyakkkk lagi
  • tapi malas la nak taip
  • yang lain tu kire tahu sendiri la kan kan kan
  • hehehehe.. so ade tak mane mane simptom yang korang hadapi????
  • tengah mood chenta chenta ye???? jeng jeng jeng =P 

perasaan : sengal sengal ubi ♥

2 comments :

Hizami Rahim said...

entah.
ahha.
T-T

Nisa A. said...

haaaaaaaa...
cik hizami sila mengaku cepat cepat~
hohohooo