Thursday, May 13, 2010

Saya Tahu Hari Ni Bukan Hari Ibu . . .

  • sengaja. memang aku sengaja.
  • pada hari ibu yang lepas, banyak aku baca blog entry pasal ibu ibu dorang
  • aku jek yang tak post (kott…..)
  • even along aku sendiri dah post entry pasal mak dia (ehh mak dia mak aku jugak!!)
  • haihhh post ni dah ade dalam draft, sengaja xnak publish dulu

CIMG1130

nama mak saya Shafura binti Sulaiman.  birthday dia 1 April.  saya tak ingat tahun mak saya lahir, sebab bagi saya tiap tiap tahun mak saya mudaaaa =)  saya sayang mak saya hari hari.  hari hari saya nak wish Selamat Hari Ibu kat mak saya.  saya rindu lah!

CIMG1187

  • saya nak cekodok pisang yang mak saya goreng jadi hitam tuh
  • saya suka masakan mak saya sangat sangat sangat
  • mak saya kelakar
  • mak saya bisneswoman on-the-way berjaya
  • mak saya pandai buat kuih tradisional
  • yang penting, mak saya lahirkan saya dan besarkan saya
  • tu dah cukup menjadikan mak saya superwoman untuk saya dan adik beradik =)

p/s : Selamat Hari Hari Ibu pada semuaaaa ibu kat dunia ni

perasaan : mahu pulang!

No comments :