Saturday, May 22, 2010

Ohhh!!! Gorgeous Jacket!!!

  • hey you guysss… baru baru ni aku ade shopping online
  • he he hee.. aku ni sebenarnye suka tengok tengok jek online shop
  • then ade satu blogshop nih, telah direkemen kan oleh senior aku
  • blogshop nih milik kakak nye kata die..
  • so aku pon tengok tengok laa…
  • usha sanaaa… usha siniiiii..
  • sekali….. PAAAAAAAAPPPP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • pandangan aku terpanaaaaa kat satu jacket nih!!
  • aku gosok gosok mata macam x caya
  • mak aihhh lawa nyew, harga pon berpatutan!!!
  • so, tanpa buang masa ketika dan saat, aku terus reserved jacket tuh
  • nak tengok?? jeng jeng jenggggg ……………

wuhuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!!! i got one MILITARY JACKET from the blog shoppppp!!!!!!
and i like it very very much… nak tahu aku beli kat mana?????? jom   --->

pop pop

Pop.Pop Blogshop (click on pic)
oke bagi aku blog Pop.Pop ni jual baju baju yang trendy dan style =)
blogshop ni masih baru tapi harga pon berpatutan tau
tak caya??? jom check out sikit collection dari dorang
cats
want see more??? jangan lupa klik kat link ni : Pop.Pop 


perasaan : looking forward for the next update!!! =)


5 comments :

ardinihumaira said...

cantik sangat! berapa harganya? wow gojesss :)

Buah Tangan Dari Cameron Highland

Nisa A. said...

hik3~

hmm harganya dlam 26 jek =)

pop.pop said...

thanks hunn.

love you so much,xoxo!

:)

-telordibasuh- said...

haha..baju laki xde ke hehee

Nisa A. said...

pop.pop : most welcome =)


baju laki?? errr.. hohoo~