Saturday, May 29, 2010

Kemahuan

  • cuaca kat luar macam biasalah, panas dan kering
  • kalau sidai kain ni, dalam pukul 3 or 4 dah boleh angkat (tu kalau sidai dari pagi la)
  • dah tak payah tunggu lewat petang macam dulu
  • hmmm.. tu satu kelebihan musim panas
  • tapi cuaca ni buat aku dehydrated. dan aku bukan keep on minum plain water
  • aku dok minum air manis bergula bergas lagi ade ais. syokkkk wooo..
  • fuhh fuhhh teringat lak ABC or Cendol. aduh meleleh air liur nih! haha oke sudah sudah
  • dan sebenarnya aku tiba tiba terbit satu kemahuan yang tak dapat dikawal lagi
  • aku mahu……………..

IMG_8424

IMG_8433

IMG_8432

  • waaaa… aku teringin pegi pizza hut lol.
  • hahaaa saje menggedik. aku taknak spaghetti kat situ. aku nak iced chocolate buleyh? buleyh?
  • tapi tolonggggg la letak banyak ice ye? ye? hmmm kalau camni baik aku pegi rembat Iced Choc kat Bee’s cafe.
  • wawawawaaaaaa… aku ni ngade ngade sangat nape ye?
  • oke sebenarnye aku saje nak letak gambar gambar ni. aku punye suke la. ha ha

perasaan : minum iced choc panas panas ni nikmat woo.

2 comments :

❤ ~ * cik aidacomei * ~ ❤ said...

kalau pegi pizza ..mesti akak akan order pizza yang ade nenas..woooo.sedap seh..lazat.enak berkrim lagi..hehe

Nisa A. said...

heheee saya suke pizza jugak. tapi my fav is spagetti =)
hehe~