Saturday, May 29, 2010

Join Contest : BY MYSELF

  • wahahaaa sudah agak beberapa lama jugak aku tak melibatkan diri untuk join mana mana contest yang dianjurkan rakan rakan blogger
  • bukan taknak tapi kekangan masa membuatkan aku tak sempat nak browse contest contest kat blog lain
  • oke sekarang final exam dah lama tamat, aku pulak dok goyang kaki makan online kat rumah wahaaa..
  • so aku pon cari la contest contest yang menarik untuk aku join
  • wuhuuu aku dapat tahu contest ni dari blog Saudari Syafiqah Safri
  • lets cekidaut bebeh !!

MYCONTEST klik gambar untuk ke blog contest TENKIU =)

kali ni aku memilih untuk join Contest BY MESELF

  • oke dalam kontest ni senang sangat nak join nye
  • korang just kena letak gambar korang sendiri, yang diambil dari cermin.
  • ingatttt gambar sendiri ye, bukan orang lain
  • so aku pon nak jugak tunjuk gambar gambar aku yang mana dengan syok sendirinye aku amik dari pantulan cermin
  • korang nak tahu lebih lanjut tarikh tutup serta syarat syarat nak join kontest ni, sila la klik di sini
  • lets cekidaut gambar aku pulak =P

cats cermin 1  gambar dalam rumah, sebelum keluar ke event UNIFY di unisel shah alam

2  gambar diambil dalam tandas unisel. hari aku pakai ala ala korporat sikit. ngeeee~

tadaaaa sudah siap ye…  korang pon jom la ramai ramai join Contest BY MYSELF jom buat gempak he he heee

 

perasaan : of course la mahu menang!! tapi kalau dah bukan rezeki tak mengapa =)

3 comments :

Azman Roslan said...

comelnya... heheh.. boleh menang ni.. kalau ada vote saya akan vote awak..

soclose2213 said...

hi dear, dtg memantau..kui kui..

syarat semua ok..comel erk..

good luck dear.

Nisa A. said...

Azman : adehhh tapi xde voting system lak. hehee~


so close : thanks a lot =)