Wednesday, May 12, 2010

Ini Human Comm lah…

ridibundus-1

  • paper ketiga, paper hari ini, paper pagi ini
  • subjek Human Communication yang di ajar oleh Sir Hasni
  • haihhhhh…. empat hari yang free sebelum hari kita menanda jawapan pada kertas OMR
  • sabtu ahad isnin selasa … ape jek aku buat???

sabtu dan ahad : aku masih berpoya poyaaa… jalan jalan, makan makan, tido, fesbukk, check blog blog yang update (aku je yang x update lagi)

isnin : baru lah proses membuat note berjalan. tu pun agak kelam kabut sebab aku malas. YE AKU MALAS.

selasa : study study study wahahahahaaaa… study ke???? mana yang aku tak faham aku tanya lecturer. nasib baik lecturer aku penyabar…

human com 

camne nak ada interpersonal communication kalau zaman sekarang kita hanya communicate guna fesbukk???

  • alhamdulillah paper Human Comm tadi boleh jawab
  • memang besh! alhamdulillah sekali lagi…!!!
  • nasibbbb baik aku ni ade jugakk mood nak buat note
  • dah la aku ni jenis malas study, kalau buat note pon malas, maka.. bye bye lah pada DL untuk semester ini (oohhhhhh… tidakkkk!!!!)

oke selepas ni saya ada lagi 3 paper yang memerlukan kerahan otak dan kerajinan tinggi untuk study iaitu subjek Visual Comm, RTW  &  Digital Photo. so… i need lots and lots of luck from you guys my beloved reader!! WISH ME LUCK !!!

 

 

 

 

perasaan : studyyyy Visual Comm, paper hari Jumaat!!

2 comments :

J. Love said...

DL? wow!

dalam hidup universiti, dua sem je dpt DL. lain2, hampeh!

mohdhairihassan said...

hye tumpang lalu~
ha...study!!
paper hari jumaat!
haishhh....
kuikuikui~

goodluck k!