Monday, May 17, 2010

Ini Bikin Aku Mencarut je laaa . . .

  • bangang punye mozilla
  • haaa kan dah kuar tuh…
  • tengah syiokk aku online, sekali loading tersekat
  • lepas tu menatang haram ni kuar

arrgghh

  • ape hal bebbb????
  • serious menda jadah haram nih bikin aku panassss jek!!
  • mulut aku pon ringan sangat sangat nak hambur kata kata puaka lagi lahanat
  • aku refresh banyak kali pon still kuar benda tuh
  • dan sekali lagiiii keluar la perkataan perkataan yg macam %#$$^$#^#$^ dari mulut comel aku
  • aku restart lappy pon, still macam tuh
  • serious macam *teeeettttt* (oooppsss sensored ye)
  • then aku guna Google Chrome, tapi ini lak yang keluar :

arrrgghhh 

  • memang kelahanatan laa yang kau dapat kan Google Chrome
  • haihhhh.. browser kau dah lawa, sekali kau buat hal jugak
  • memang kena la kau dengan perkataan puaka dari aku kannnnn

haishhhh ape masalahnye sebenarnye???? aku tengah online dengan aman damai kott tetiba nak buat hal pulak… sengaja cari pasal dowh. akku dah panas. nak kata ada silap kat setting, takde lak aku rajennnn sangat nak gi membelek setting nye, takde langsung!!! so sesiapa yang ade pengalaman, silalah  bagitahu aku ape masalah nye dan bagitahu aku camne nak pulihkan keadaan. cehhhh~ sebab aku taknak Mozilla Firefox serta Google Chrome terus menerus jadi tempat aku menghamburkan kata kata puaka lagi lahanat itu. aku pon kena maintain keayuan.. chewaahhh~

perasaan : rindu fesbuk la ngokkkk!!!

 

4 comments :

NU.YA.RA said...

last night i pun jd cm ni gak

terus tutup lappy..men fb lam tido...

Nay said...

mmg kkdg cmnie..huhu

p/s:i'm new here.can u follow my blog :http://nay0wn.blogspot.com

saya_arief said...

bil letrik xbayar kowt..
hoho..

Nisa A. said...

hahah ape ke hal bil letrik pulakkk.. huu ade la silap mne2 kott~
skrg dah oke~