Monday, May 24, 2010

Infinity and Beyond . . .

  • tajuk tak boleh belah
  • sorry kalau korang rasa entry pulak takde kaitan
  • aku cuma… rasa nak menaip
  • aku tak tahu nak cakap macam mana
  • satu perasaan yang tak dapat aku gambar kan DSC04295
  • sejujur nya baru sehari aku kat temerloh
  • ya baru sehari la balik sini, baru sampai, baru tido satu malam kat katil tilam leper aku
  • yang lepas lepas aku dah tak mahu ingat, dan akan datang aku just prepare
  • aku perlu refresh, taknak pending dah, start over
  • banyak yang nak cakap tapi malas la, kalau boleh nak biar sume nye berakhir di saat aku keluar dari dewan exam lepas paper Photo
  • taknak buat diri sendiri sakit hati dah, kalau aku nampak ape ape biar lah aku macam takde perasaan
  • takde perasaan? kadang kadang rase nak jadi macam Cipin – heartless. tak rasa apa apa dah. boleh ke? elok ke camtu? haihhhh~

IMG_5281 IMG_4750

IMG_6872 

p/s : banyak lak gambar nak ditayang. haihhh~ love u, tak dapat nak kira.

perasaan : scattered.

6 comments :

Hizami Rahim said...

ahha.
kfc oh kfc.
eh eh lawa gambar kfc tu.
second last tu.
;)

Encik Tikus said...

lepas nih,picit perkataan HOLLYWOOD pulak :D

akuseniman said...

cantik shoot~!
stil jeles.haha

creativeheart said...

p xajak...!!!!
:(

Nisa A. said...

hizami : yeke?? thanksss~ tu kwn yg amik =)

encik tikus : ha ha tu pon kalau sampai ke hollywood~

Nisa A. said...

akuseniman : alallaaaa~ dont jeles =P

hisyam : huhuuuu~ mase nih x kenal lg =p