Saturday, May 15, 2010

Histeria Aku Dibuatnye…!!!

  • thanks gila kat Apul sebab ajak aku join jamming
  • nak test test nyanyi ngan band satu lagi yang dorang nak buat
  • oke bukan band aku yeh… aku just join jamming oke
  • ala dekat jek jamming
  • depan unisel tu haaa.. kat atas Khalifah tu, ape nama ekk.. AMP???

IMG_8327 EDITED 

  • hohohooo thanks kat The Unstable sudi kawan ngan aku
  • korang rawwkksss.. kelakar pon ade. wahahaa..
  • apis tuh dah tak senyap senyap dah wakakaa..
  • daus lak stay cool eh bro. rudy???? apis kata kita sama!! ohhhh no!!

IMG_7308 edited 

  • yeaaaa.. Bro Arn model majalah mangga 1997  pon jamming
  • thanksss sudi datang singgah. hohohooo..
  • sekali Bro yang duk ketuk ketuk drum je tuh nyanyi bhaiii
  • dibantainye lagu Hysteria dengan lagu Sweet Child O’ Mine
  • oke la tuh ye Bro?? sebelum ni beria taknak nyanyi depan aku. wahahahaa~

thanks korang sekali lagi =)

perasaan : lepas tension sikit.