Saturday, May 22, 2010

Hik Hik Hik~ Tenkiu Abang BEN ~

  • wuhuuuu sekali lagi aku join sesi jelajah menjelajah yang dikelolakan oleh abang Ben
  • tenkiu bebanyok ye Abang Ben…
  • koi sangat sangat ler menghargainye yekk (oppsss keluar lak slang Temerloh)
  • hehehee Abang Ben ni memang tak pernah jemu nak mengetengahkan blog blog baru sederhana dan baru macam aku
  • ngeh ngeh ngeh aku terima kasih yek kat Abang Ben sebab sudi singgah lagi ke sini

Capture click on picture =)

 

perasaan : suke.

7 comments :

amar haziq said...

orang temerluh ke?
dulu sy pernah tggl kat temerluh..huhu


jenguk2 lah blog saya;)
http://amarhaziq-ceritasaya.blogspot.com/

Nisa A. said...

yup2~

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

salam sayang

jelajah dari blog ben..
so sweet.....sis terjah yer...

apa2 pun tahniah...ben dah jelajah awak....

Azrul Hisham said...

datang guling2 dari blog ben :)

salam ziarah...hehe

Nisa A. said...

thanks kat siti rahayu and azrul hisham sudi jugak singgah ke sini =)

tehr said...

thanks saya gak
singgah juga ni... hehehe

Anonymous said...

I would like to exchange links with your site nisamenaip.blogspot.com
Is this possible?