Sunday, May 2, 2010

Entry Bodoh Punye.

aktiviti lama yang aku nak sangat sangat buat bila balik sini.  first thing’s first…

DSC05222

  • biskut kelapa feveretttt aku! 
  • dulu almost tiap kali balik sekolah aku mesti singgah kedai cina kat jalan depan nak beli benda ni
  • tak makan boleyh sasau ouhhh..
  • manis, pekat berlemak. memang aku suke..

yang kedua nya….

DSC05221 heeee.. kalau dia tahu aku candid mesti dia jadi Hulk!!!

  • singgah gerai kawan aku..!!
  • heheheeee.. dulu selalu dapat free jek
  • sekarang tak boleh dah oke
  • hahaha… nasib la dia ingat lagi burger yang aku selalu order – burger ayam kurang sayur kurang sos.
  • haahahahaa.. tahniah ye T sebab ingat lagi. wakakaa…
  • tapi tadi aku beli burger daging, aku dah tak makan burger ayam.
  • tak tahu la nape. selera berubah, mungkin???

oke sekian entry bodoh. tak tahu tulis apa. dalam otak aku cuma mahu post ape yang aku buat sepanjang percutian singkat aku. her her herrr….~

perasaan : masih banyak benda mahu buat!

No comments :