Saturday, May 15, 2010

Cantik Tak? Cantik Tak???

  • tarikh nye 14 Mei 2010, jam 9.00pagi
  • tempat : Dewan Unisel yang sejukkkkkkkk giler itu
  • dapat lak tempat duduk tepi, bawah aircond, terbaekkkk
  • paper : Visual Communication, Miss Adlene

multimedia-visual-communication sofa very good. ehhhh i mean, so far so good (lah kot…) sebenarnye aku nak kata… hmmmm… no comment lah (jawapan nak diva jerr)

  • oke kisah nye, balik dari jamming tadi, aku dengan rajin nye membelek rupa blog aku
  • dah lama aku guna template kosong, then aku letak letak la layout chumel chumel.. wahahahaaa..
  • then aku dengan tekun nye membelek Template Blogger yang baru nih
  • aku dah lama bertukar ke Blogger in Draft cuma takde masa nak belek
  • then aku dengan gigihnye setting sana setting sini tukar layout
  • jeng jeng jenggg.. sekarang rupa blog aku macam ape yang korang nampak lah!
  • polka dot youuu~ jangan jeles nok!
  • oke dah puas hati!

 

perasaan : corak corak, perlu tambah corak dalam hidup.

1 comment :

creativeheart said...

cantik2....
meriah glr...
mcm gule2..
nk makan la bulat2 nie..