Wednesday, May 5, 2010

Aku Tak Biasa….!! (Kisah Korban)

one day yang cerah (giler la rojakkk).. kawan aku Wafiey tulis kat status facebook dia “aku tak biasa”..  aku terus teringatkan satu lagu, tajuk nye Aku Tak Biasa. tapi aku tak ingat langsung sape yang nyanyi, seriously…  so aku tanye la Wafiey sape penyanyi nye, so dia pon bagitahu yang penyanyi nye ialah Alda.

  • aku mase sekolah rendah suka gilaaa kot dengan lagu nih
  • besh woooo~
  • tapi bila tiba-tiba jek ingat balik kat lagu ni, then aku cari kat youtube
  • aku jumpa ini…

  • entah napeeee laaa..
  • saye je kott dengar lagu ni
  • macam ade something
  • hehhh aku ni, musim exam nih..!! *oke Nisa..!! no time jiwang jiwang!!*
  • and… kawan aku kata yang Alda ni dah meninggal. kenapa ye?? sape sape ade info???

perasaan : sangat suke lagu ini…!!

No comments :