Friday, April 30, 2010

Unplanned Photoshoot – Can I Be A Model??? (Versi Perasan Giler)

  • ini tajuk memang perasan
  • ha ha haaaa~ tu je mampu aku cakap, buat masa ni lah!
  • fakta : aku memangggg suka ambil gambar, dan diambil gambar..!!
  • hehheee… auta : aku bukan nak jadi model ceh~

DSC_0897 edited DSC_0908 edited copy DSC_0902 edited

  • oke dan last sekali…..
  • my fav pic.

DSC_0906 edited

  • pedulilah apa orang nak kata
  • aku letak wallpaper lappy aku. so???
  • lappy cikai cikai pon.. bapak AKU beli oke, bukan kau punya.
  • ade pulak masa aku nak peduli jeling jelingan serta bisik bisikan penuh p.h.D itu kan???
  • baik hati pulak aku nak spend time jawab soalan sindir perli bernas yang orang dok sok sek belakang aku kannnn

by the way, the best part is :

  • i like those pics very very very muchhh
  • sweet memories oke
  • i hope that  we can hang out, sing and chatting all night long, again.
  • thanks a LOt…!!!

perasaan : so sick of the attitude of yours.

24 comments :

taufiq said...

alamak menarik nye payung!!
mane boleh dapat tu ye?

ardinihumaira said...

wow comel2nya gambo.. payung pon comel! edit guna photoshop ke ni? huhu tinginnya nak guna photoshop. tak gheti :'(

LANA NORDIN MEMANG HOT!

Nisa A. said...

hehehee.. payung tu??
kwn i punye laa. katanya beli kat cameron highland tu.~

yupp photoshop.. ini pon pengtahuan basic je =) sy bdk baru bljr

AISHA SAAD said...

waahhh, shiokkk kalau mmg reti nak posinggg!
kalau aku buat cam tuhh, makin rosakk le gamboo! adehhh.

creativeheart said...

wa..... terbaik...
ley jd model nie..
jom photoshoot...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cantik2...memang boleh jadi model pown...hehe...

Nisa A. said...

@ardinihumaira

hehhe
yupp guna photoshop~

Nisa A. said...

@AISHA SAAD

hahaha
mana ade posing meyh~
biasa2 aje :)

Nisa A. said...

@creativeheart

ehhee
jom2~

Nisa A. said...

@Syed Hilmi Syed Yahya

ehhehe
bese2 aje nih~
thanks :)

d_LA said...

tinggi nisa bape ek??bestnye kurus cam nisa leh pakai ape saje..huhu

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@d_LA

tinggi???
aaa x sure laa.. 15_ something la. ehhee

::koizora_ emy:: said...

sama la ngn minat sy..i love photography..:)

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@::koizora_ emy::


ehheheh
samaa :D

encHIx laNDax said...

i love the umbrella! sweet dok!

Syazwana said...

kite ade jugak umbrella tuh.
tapi versi boleh lipat punye
dah lama gila carik
hehehe

syida spongie. said...

kak nisa sangat cantik, comel. whooaaaa, suka sangat.

*dah baca semua entri kak nisa dalam masa 3 jam. haha. :D

zfrin said...

nice pic....santai jer nampk....most important ue r so cute....:-)

Garin Yudha Ramadika said...

nice pic :D

airmapituitary said...

len cgt mula nisa alo ta mekap. ngeee.. natural :)

Sunwayboyz@Mistero Egoiso said...

wow~~ permainan contra color yg berani....gud luck gurl....snap for kehidupan...kehidupan utk cinta dan sayang pd gambar....

CiK FizA said...

comelnya semua gambar2 nie. :)

Fienazzuki said...

sgt cntik!!!

Cikgu Norazimah said...

comei ! follow sini ler..