Friday, April 30, 2010

Unplanned Photoshoot – Can I Be A Model??? (Versi Perasan Giler)

  • ini tajuk memang perasan
  • ha ha haaaa~ tu je mampu aku cakap, buat masa ni lah!
  • fakta : aku memangggg suka ambil gambar, dan diambil gambar..!!
  • hehheee… auta : aku bukan nak jadi model ceh~

DSC_0897 edited DSC_0908 edited copy DSC_0902 edited

  • oke dan last sekali…..
  • my fav pic.

DSC_0906 edited

  • pedulilah apa orang nak kata
  • aku letak wallpaper lappy aku. so???
  • lappy cikai cikai pon.. bapak AKU beli oke, bukan kau punya.
  • ade pulak masa aku nak peduli jeling jelingan serta bisik bisikan penuh p.h.D itu kan???
  • baik hati pulak aku nak spend time jawab soalan sindir perli bernas yang orang dok sok sek belakang aku kannnn

by the way, the best part is :

  • i like those pics very very very muchhh
  • sweet memories oke
  • i hope that  we can hang out, sing and chatting all night long, again.
  • thanks a LOt…!!!

perasaan : so sick of the attitude of yours.


24 comments:

  1. alamak menarik nye payung!!
    mane boleh dapat tu ye?

    ReplyDelete
  2. wow comel2nya gambo.. payung pon comel! edit guna photoshop ke ni? huhu tinginnya nak guna photoshop. tak gheti :'(

    LANA NORDIN MEMANG HOT!

    ReplyDelete
  3. hehehee.. payung tu??
    kwn i punye laa. katanya beli kat cameron highland tu.~

    yupp photoshop.. ini pon pengtahuan basic je =) sy bdk baru bljr

    ReplyDelete
  4. waahhh, shiokkk kalau mmg reti nak posinggg!
    kalau aku buat cam tuhh, makin rosakk le gamboo! adehhh.

    ReplyDelete
  5. wa..... terbaik...
    ley jd model nie..
    jom photoshoot...

    ReplyDelete
  6. cantik2...memang boleh jadi model pown...hehe...

    ReplyDelete
  7. @AISHA SAAD

    hahaha
    mana ade posing meyh~
    biasa2 aje :)

    ReplyDelete
  8. tinggi nisa bape ek??bestnye kurus cam nisa leh pakai ape saje..huhu

    ReplyDelete
  9. @d_LA

    tinggi???
    aaa x sure laa.. 15_ something la. ehhee

    ReplyDelete
  10. sama la ngn minat sy..i love photography..:)

    ReplyDelete
  11. kite ade jugak umbrella tuh.
    tapi versi boleh lipat punye
    dah lama gila carik
    hehehe

    ReplyDelete
  12. kak nisa sangat cantik, comel. whooaaaa, suka sangat.

    *dah baca semua entri kak nisa dalam masa 3 jam. haha. :D

    ReplyDelete
  13. nice pic....santai jer nampk....most important ue r so cute....:-)

    ReplyDelete
  14. len cgt mula nisa alo ta mekap. ngeee.. natural :)

    ReplyDelete
  15. wow~~ permainan contra color yg berani....gud luck gurl....snap for kehidupan...kehidupan utk cinta dan sayang pd gambar....

    ReplyDelete
  16. comelnya semua gambar2 nie. :)

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay