Tuesday, April 6, 2010

Tolong.. Kat Mana Nak Cari Template Yang Cun???

 

  • haihhh… korang pun tengok  blog aku nih..
  • hitam jek.. aku dah bosan la dengan template lama~
  • haihhhh~ so aku decide nak edit edit nak kemas kemas sikit blog aku
  • supaya orang yang baca pon tak serabut otak
  • dan supaya aku yang suka sangat nak view blog sendiri ni kembang idong bila melihat blog aku yang lawa
  • tapi.. aku tak tahu mana nak cari template yang hot cun dan kiut miut macam blogger lain buat tuh~
  • aku dah try guna khidmat pakcik Google tapi lain lak yang keluarnya
  • soooooo…. ada sesiapa yang tahu mana nak cari??

IMG_4791 tengok ni haaa.. aku sampai dah termenung jauh nun dah sampai ke afrika selatan dah memikirkan camne nak kasi blog aku lawa~

 

perasaan : pening penat~

10 comments :

♥suterakasih♥ said...

http://www.thecutestblogontheblock.com/

kat situ pon cantek2 :)
tp kalo nk layout gmbr sndri pya just tukar URL jek k lps copy n paste coding template tu..

imabiz said...

dah lawa la nie...search google jer..

Muhammad Ijam said...

amek yg plain2 jek sudaa... simple but nice... watpe nk yg comel2?? org nk bace entry ko ke,nk nngk layout ko?? pk laa.... leyout menarik tp entry x mnarik,xde mkne gak...

FyZa said...

hye swety..u masuk web nie..
http://www.scrappinblogs.blogspot.com/..kat cni bnyk layout yg cntik2...sure u rambang mata nti..=)

s h a f i q h a s h i m _____ said...

chntek :) btw gbr ni kat tasik shah alam eh? student lagi ke pe?

s h a f i q h a s h i m _____ said...

chntek :) btw gbr ni kat tasik shah alam eh? student lagi ke pe?

helena's said...

hotbligity ade.nak buat tempalate sendiri pon ada..yang cikhel meroyan aritu pasal tempalet lah..coding lari,asik error jek.haha

Kay Nisa said...

heee....... thanks semua~
huhuu~...

cikhel - nanti nisa lak meroyan nihh~ hahahahha

shafiq - yup2~ student~

noneyloveswhite said...

wuwu..nak template chantek2 eyh?pi kat blog saia.kat tepi sblh kiri tuh ade border then klik kt c2.kt bliggity tu template die chantek2 la gakss~~

Alin Marlini said...

Kak Alin pun tgh cari...