Friday, April 16, 2010

Sudah Terang Lagi Berspotlight


  • aku rasa aku dah cakap banyak kali kot
  • kalau ade ape ape just cakap depan depan
  • kau jugak yang kata
  • kalau ade ape ape hal “yang berkaitan” kau selesa berbincang berdua face to face
  • tapi kau ni.. aishh.. kau tipu
  • akhirnya menatang yang kita hari hari pegang picit picit hantar sms tu jugakkk yang kau guna untuk bagitahu keputusan kau


  • seriously.. i am dissapointed dengan cara kau
  • kau cakap lain. kau tak bagi keputusan yang jelas
  • alih alih boleh lak ko dengan perasaan tak bersalah mesej macam tu jek. ape jenis manusia la ko ni
  • suke la tengok aku terbangang kat sini???



perasaan : i dont need you. i have my precious friends and i know “punk” juga ada =)

1 comment :

REMEDY said...

siapa yg miss maksudkan ni? lain mcm jer sound...jgnlah frust...hidup ni kena happy go lucky..cayok