Wednesday, April 7, 2010

Sudah Selesai.. Tenkiu Bloggers Sayang ♥ ♥

Snapshot_20091203_1 Oke tak?????

yeaaa… korang dah tengok?? dah tengok??? saje aku nak gedik gedik tunjuk template baru aku.. setelah beberapa hari aku bertapa depan lappy kesayangan aku walaupun tak seberapa nih… dan aku tunggu tunggu komen komen dari bloggers lain yang tak putus putus beri sokongan. setiap cadangan aku buat survey dan aku tilik tilik mana template yang aku berkenan.

p/s : entry ni adalah kesinambungan untuk entry sebelum ini (klik di sini)

aku just nak template yang simple tak semak dan agak cute. tak nak lah yang over-dose punye template..  sebab saya paham sangat tak semua suka blog yang ade template yang buat semak di ujung mata.. sebab template sebegitu hanya akan buat pembaca atau bloggers lain sakit mata dan akan segera tekan butang pangkah kat penjuru page.

dan salah satu sebabnye… aku pon tarak suka sama template yang semak semak nih.. heeeee~ sorry~ sebab heavy template akan buat aku tak concentrate baca blog meyh! dan dapat la aku hayati isi kandungan blog korang meyh! hu hu hu~

oke sekarang aku dah mula tulis benda benda menyakitkan hati..  ooppsss sorry~ and kat sini aku dengan berbesar hati dan kembang idong nak ucap tenkiuuu yang teramat sangat kat para bloggers yang bagi cadangan untuk aku cari template yang sesuai.. tenkiuuu bloggers…. ♥ ♥ jasamu di kenang bebeh ♥ ♥

p/s : telah aku gunakan khidmat website The Cutest Blog On The Block untuk pilih template nih

 

perasaan : suka lah aku~

3 comments :

a d r e y n i e e l i s y a said...

wah2!!

so..ni new template ek..
simple....
nice!!

Kay Nisa said...

yes yes.. he he~ kita suke yg simple2 jek~ hehehee~ thanks a lot =)

cikkiah said...

simple and nice..just like u lerh...hehe