Saturday, April 24, 2010

Songs List

IMG_7593 oke ini kawan aku – Awan & Syida. memang besh karaoke dengan dorang sebab semua lagu gila-gila. nasyid pon kitorang nyanyi tau!! Raihan lagi tewww…. Syida lak, teman duet ku. wahahahaaa~ bak kata Awan, aku dengan Syida leh jadi vokal duo. hahahaaa~ thanks ye kat Nazrin yang belanja hari tu. p/s : jangan terkejut kalau aku bagitahu, masa gambar ni di ambil, Awan & Syida tengah karaoke lagu Akar dan Bumi..!!

sekarang mood memang kemaruk nak karaoke..  bia lah suara aku macam katak ke ape.  peduli hapeee aku…  aku nak gi karaoke aku punye pasal laaa…  yang penting lagu lagu di bawah kena masuk list karaoke!!

  • Halaman Cinta by Misha Omar
  • The Climb by Miley Cyrus
  • Ku Pinjam Satu Bintang by Alyah ft Riz
  • Pulangkan by Misha Omar
  • Mungkin by Anuar Zain
  • Bertakhta Di Hati by Dia Fadilla

aaa… sebenarnye banyakkk lagi lagu aku nak list kan. NOTE – aku memang gila menyanyi ek. peduli la suara aku macam ape pun orang nak kata, janji aku bersyukur dengan suara yang Allah dah anugerahkan.

sekali aku dah masuk tempat karaoke tuh, peduli la pulak aku ape jadi kat luar. HA HA HAAAAA…..~ bangang kejap!

perasaan : nyanyi nyanyi nyanyi make a song for me  nyanyi nyanyi nyanyi~ happy

2 comments :

creativeheart said...

hobi yg same nie....
gile karoke....
t karoke same2 k..

arifadela said...

hahaha....
semoga menjadi penyanyi terkenal...
joking...