Thursday, April 1, 2010

Sengaja Mencari Publisiti…???

ye..!! aku memang sengaja!

kenapa?? tak puas hati ke?? ehhh peduli pulak aku kau puas hati ke tak..!

tak suke shooh-shoooh gi main jauh jauh ekk.. tak suruh datang sini ponnn…!!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

  • ahah…!! jangan lah anda para blogger sekalian terpedaya tertipu dek dialog di atas..
  • dialog tu penyeri jek, pembuka tirai.. wakakaa~
  • sebenar nye, aku memang nak cari publisiti
  • tapi bukan untuk aku meyh…!!!
  • aku SEBENARNYA nak tolong promote kan event yang dianjurkan oleh students MassComm kampus aku
  • senang cerita ni event senior aku laa
  • dorang buat event ni sebab dorang ambil subjek Event Management semester ni, so dorang kena la adakan satu event
  • kalau tak, macam mana nak dapat markah untuk subjek nih
  • ye tak?????
  • oke nak tahu lebih lanjut????
  • sila la rajin kan diri untuk klik klik link kat bawah

26242_1276852476728_1092460047_30761667_2703342_n

klik gambar untuk ke blog Anitament

  • first sekali, event untuk budak semester 6A.
  • latest upcoming event dorang adalah berkaitan muzik
  • so, peminat muzik.. jom la join..!!  ♥ ♥

26727_108817632474551_100000389431371_135919_7747765_n klik pada gambar untuk ke blog Two Wheels Carnival

  • oke, ini adalah event yang berkaitan dengan permotoran
  • ye lah, nama pun Two Wheels Carnival kan??? takkan kereta two wheels lak? herherherr..
  • macam-macam acara menarik nih
  • so kepada peminat kenderaan bertayar dua, jom join..!!!

so.. marilah kita sama-sama support event yang dianjurkan oleh senior aku…

“kalau kita sendiri tak nak sokong event orang, layak ke kita mengharapkan orang lain nak sokong event kita nanti????”

haaa.. tu lah ape yang senior aku selalu cakap, and from my point of view, she IS right..!!!

 

 

perasaan : aku baru bangun la ni…!

No comments :