Thursday, April 1, 2010

Sape Suka Kucing??? Jom ke Event ni…~

 

Cute_Cat_Big_Eyes

alahaiiii.. chumell dowh kucing ini!!! haihhhh.. bila tengok kucing memang la geram sebab makhluk Tuhan paling sexy nih sangat sangat comeyyy…!!   ehemmm.. aku pon comey gak tapi aku bukan kuceng!! (ohh.. sudah! berhenti berangan..!!)

tapi korang yang penchenta kuceng kat luar tu tahu tak? haiwam pon makhluk jugak… perlukan perlindungan

haihh.. aku pernah tengok dalam satu episod rancangan 3R (aiyooo dah lama dah), episod tu pasal perlindungan kuceng – something like that laaa.. then host dok pung-pang-pung-pang pasal kucing jalanan yang banyak dibunuh, kena lanyak kete dan sebagainya. then ade umah perlindungan yang bertanggungjawab kutip kuceng kuceng ini untuk di jaga dan dirawat sementara tunggu sesapa yang baekkk hati nak adopt kuceng nih..

cute_cats03

so… senior senior aku kat unisel (student MassComm of cozzzz) buat satu event (di bawah subjek Event Management) untuk kutip dana bagi membantu rumah- rumah perlindungan kucenggg ini… ye la.. kita memang memikirkan untuk bantu manusia, tapi kita kena ingat bantu haiwan pon dapat pahala jugak. lagipun ni satu kelainan berbanding event lepas-lepas iaitu berkaitan dengan haiwan..

 

 

24328_1156318368319_1838525973_282245_1390770_n

dengan kerjasama Kelab Kucing Malaysia

so penchenta kuceng kuceng sekalian.. jom la ke event ni untuk join pelbagai aktiviti menarik dan hadiah yang besh menanti anda semua oke…. =) antara aktiviti menarik :

  • Cat Fashion Show - Limited to first 10 cats. hadiah Holiday package
  • free goodie bag
  • exotic animal performance
  • pets adoption for cats (bring your own cage)
  • entertainment from deejay dll~

korang ade fesbuk? kalau ade bagusss….. sila ke page Event Anitament (klik pada nama event atau gambar) untuk sebarang maklumat lanjut mengenai tarikh, masa dan aktiviti =)

oke time kasehhh sume yang gigih baca sampai habis.  ♥ ♥

 

 

perasaan : saya suke kucengg….  tapi tak leh dekat =)