Thursday, April 1, 2010

Sanggup Ke Kita Pakai Seluar Macam Nih???

  • dah banyak benda pelik pelik aku tengok kat blog orang lain
  • aku suke la tengok benda pelik pelik camni
  • sebab aku memang agak jakon arr tengok, ye la benda pelik kan
  • kalau kita tak pelik tengok benda pelik tak tahu laaaa
  • aahhhh ape aku merepek nih??
  • oke oke.. back to the topic
  • aku suka la meng-google gambar seluar yang pelik pelik
  • errrrrr…. korang sanggup pakai seluar macam kat bawah nih????

keyboard-pants keyboard pants

pants5

news_951weird pants

winkers-pants-that-wink

weird_inventions_21

seluar pelik 1

weird_inventions_20

haaaa.. amacam??? so ape pilihan kalbu?? meh meh pilihhh.. ha haaa.. kalau aku la, aku tak sanggup weyh pakai seluar yang pelik atau bahasa kasarnye BUROK camnih.. tak pun untuk cara yang lebih senang……

ladyladyfashion4 tak payah pakai seluar macam Lady Gaga….!!!!! =p

 

perasaan : pakai seluar pelik macam orang bodo meyh..!!

5 comments :