Friday, April 2, 2010

Pengakuan Hangat 2010…!!!

 

  • oke… saya sudah panas ye..
  • baiklah..!! saya mengaku oke!! MENGAKU..!!
  • saya mengaku yang saya sangat sangat sangat inginkan sepasang kasut baru saat ini…!!!
  • aishhh tamak betol aku kan..
  • aku mintak kasut bukan suka suka oke
  • tapi sebab wedges kesayangan aku tuh… tali halus sangat..
  • aku rasa bila bila jek leh putus kalau aku ganas ganas
  • bukan aku sengaja nak ganas ganas tapi aku pegi kampus pun jalan kaki
  • dan aku ni memang suka jalan laju, then nak melintas jalan kena la lari lari anak coz kereta banyak okee…
  • aku suka sangat sangat wedges yang banyak tali

 

IMG_5300 edited Realiti Dewi by Aliyah, Sri Pentas 2, 31 Mac 2010 

 

omaigod… huishhh..!!! i want that shoes!!!

cute lovely gorgeous sweet beautiful stylo up-to-date punye kasut

waaarrggghhh..!! demand betol aku nih.. tak sodar diri betol.. hu hu hu~ tak pe la, aku save kasut ni untok wish list aku bila dah kerja nanti. wahahahaaa~

IMG_5324 edited Cinta Kosmik by  The Fabulous Cats (Zizie), Sri Pentas 2, 31 Mac 2010

 

hoooooo… ini pun kasut yang menarik perhatian mata aku.. kasut yang sangat sangat chumelll…. sukew dowh kasut macam nih. memang tengah in giler ar fesyen kasut camnih. errr.. ade saiz aku tak???

takpelah.. aku sedar aku bukan orang senang. hihihiii… so.. mimpi je lah kan~ he he heee… takpe takpe, nanti kalau dah Tuhan nak bagi rezeki, bukan setakat kasut macam ni aku boleh dapat, malah lebih lagi… huuu~ need to work very very hard bebeh!

perasaan : peduli la~

6 comments :

windi said...

ini rupanya kasut pilihan mudamudi skrg ye...Klu slim mcm kay oklah.

Anne Boleyn said...

saya pun suka wedges juga! haih~bila lah boleh beli.. adeyyy~

hmm..jalan2 kat sini. salam kenal. da follow btw. hit me back kayh :)

Kay Nisa said...

windi - he he.. skrg ni mcm tgh hot jek kasut cmtuh~ he he tu yg nisa pon nak~ he hee

anne - aah kan bila la boleh beli~ herherr.. hoho thanks i'll hit u back dear~

nur 'adli azhari said...

waa...bgus tu de aim!!
kne usaha!
caayooo!

::aMaD:: said...

ni nak kasut tinggi mesti sbb nak jadi tinggi. opss.hihi..xdela..gurau je.. tp trend ke skg kasut tinggi?? kite laki ni maleh nak amek taw..haha. kt nose, hol xde ke kasut tinggi tersebot? =p

Fakhrur Razi said...

hahahah kasut yg dpt menambah ketinggian :D