Tuesday, April 20, 2010

Penchori….!!!!!!!!! TOLONG…!!!!!

  • hohh?? mana penchori?? meyh sini aku kejar ngan batang besbol nih!!
  • kuang hasam betol kau ye penchori..!!


  • tapi nasib lah kau penchori
  • kau tak curik aku punye angpau merah tu
  • kang tak pasal pasal melayang laaa sploh hengget (errkkk kantoi nilai dalam angpau..!!)

  • dan nasib baik jugak tabung merah hasil belian di pasaraya Cowboy tu kau tak amik.
  • kang ghaib sume syiling satu sen dan lima sen dalam tuh (haahh.. ade hati lagi nak curik??)


tapi kau dah curi….

  • ish ish ishhhh sumpah aku rasa gedikkks gilerr…!!
  • ha ha haaa.. pasal ni pun nak tulis kan kan~
  • EHEMMMM…!!! blog aku, suke ati le herherherrr~
p/s : abaikan URL dalam gambar. tu blog yang lama punya!
special note : kalau dia baca ni (kalau dia baca la kan…) dia akan faham.. sebab..  ehemmm… saya tak tahu!! =p






perasaan : tengah nak menggedik. ha ha~ *bengong sebentar ya pak!*