Friday, April 9, 2010

Orang Yang Suka Ambil Kesempatan

 

  • bila pada waktu hujan kami di Klang Parade
  • bila Anne amik kesempatan shopping kasut *jeles nye wahaha*
  • bila Dya amik kesempatan untuk penuhi tangki perut dengan bubur
  • bila Ana ngan Syazwan ambil kesempatan melantak keropok
  • bila Rara ambil kesempatan basahkan tekak dengan air mirinda merah
  • dan bila Iejam tak nak makan apa apa sebab nak jugakk makan dengan besfren nye kat rumah!
  • dan yang paling tidak percaya bila habiskan masa di KTV…!!

 

DSC05113 edited lagu errr.. tak tahu la.. ha ha~

  • sempat lagi nak karaoke bagai adoyai *haha*
  • aku pulak dok keluarkan henset tengok jam sebab asyik teringat dekat orang rumah
  • assignment masih terbengkalai .. dan perlu diselesaikan segera!!
  • haihhh…. dan terpaksa tukar plan untuk Visual Communication

DSC05111 edited sorry gambar macam ape jek sebab saya cuma guna my baby sony K850i untuk point-and-shoot gambar~

cuma satu nak cakap… thanks my friend. aku dalam kesempitan ni korang lah ceriakan aku. aku masih takut takut dan tak boleh tidur lena pun korang tolong aku lepas tension. oke oke thanks a lot~

 

perasaan : malam ni aku akan membantu sedaya upaya apa yang aku dah terlepas~

No comments :