Wednesday, April 14, 2010

MAAF..! Hari Ini Hormon Tidak Stabil…

  • hari ni macam tak kena jep
  • panas nye cuaca, panas lagi suhu kat hati aku neh
  • haihhh…!!! semua macam tak betul, tak kena…
  • sume aku nak hangin, aku nak marah
  • kawan bergurau pon aku dah keluarkan kata-kata yang *tteeettt*
  • kawan gelak gelak pon aku buat muka masam
  • mesti dorang terasa. tak pun kutuk kutuk sikit sebab aku selalu moody..
  • ha ha ha haa.. ape ape je la, aku sayang kawan kawan aku.

angry-young-girl-cute-face-kids

  • hari ni memang aku panas sikit
  • elok elok je pagi tu aku dah gelak gelak (status facebook punye pasal)
  • masuk tengahari sikit, ade je yang buat aku kecik ati
  • aku kalau boleh nak diam jek
  • sebab kalau aku dah marah+bengang, mulut aku ni lancang jep, memang tak leh nak cover (try me~)
  • ha ha ha.. ape ape je la. masing masing punye habit (hey!! i’m trying to change here!)

p/s : sorry to kawan kawan… aku hormon tak stabil. tapi dah oke dah lepas audition tadi, seronok dapat nyanyi  ♥ ♥ ♥

p/s lagi : kepada AWAK, sorry oke. i dont know how to explain how i feel about it

perasaan : lapar lah…!!!


5 comments:

  1. Hormon x stabil? erm..owh..tau2. Red Light. Ceriakan hari anda. Peace :p

    ReplyDelete
  2. mari atasi marah di sini

    http://mirocornerz.blogspot.com/2009/12/marahbaranhangatbikin-panas-je.html

    ReplyDelete
  3. ouhh..that time of the year.. eh..month.. lol

    :)..

    cuba la happy2 ek2..

    ReplyDelete
  4. ok..sy maafkn.....
    hhahhahahahhahahaaaaaa...

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay