Wednesday, April 21, 2010

Lagu Perutku

Tiada burger
Dapat memenuhkan perut yang telah pun kosong

Bagai ku lumpuh tak mampu berdiri
Aku tetap begini takkan berubah kerna

Perut Tetap kosong dan aku tak dapat keluar untuk beli burger~

  • sekian Lagu Untukmu aku dah rosakkan jadi Lagu Perutku
  • hal ini adelah karena aku sedang lapar…
  • tapi perut ku yang manja nih xnak nasi or mi
  • dia nak burger la pulak… tak pun roti canai + teh o ais khulafa
  • errkkkkkkkk……….!!!! gediksss nye perut ku!
  • ha ha haaaa~

IMG_6909 edited

gambar hiasan

  • sebenarnya petang tadi saya dah gi makan McDonald
  • waaa… besh nye dapat Double Cheese Burger..! my favourite..!!!
  • dah lama tak melantak McD tawww   ^_^
  • thanks sangat sangat kat awakkkk ye (yes awak lah! you know who you are)
  • i really appreciate it and i good time being with you eventhough kejapp je ♥ ♥

  • tapi….
  • situasinye sekarang ialah aku lapar
  • dan jam menunjukkan hampir pukul 12 tengah malm
  • aku tertido tadi, jadi aku terlepas ikut housemate aku keluar beli makanan. haihhhhhhhhhhh~
  • kalau lah (kalau ye….) mamak khulafa tu buat delivery memang dah lama aku order TEH O AIS banyak ais..!!!

perasaan : betul betul lapar…… =(

9 comments :

kenwooi said...

i also hungry edy =P

Mazru Majid said...

asal citer pasal burger memalam ni...laporrr :)

mcjust.lol said...

breakfast kat mcd memang best sebab takde oranggggg! layan je makan~ :D

ddy the writer! said...

ddy suke spicy chicken mcdeluxe. best~ hehe

hazirah@zira@jlo said...

erk..leh follow my blog x?hehe..tq!

Nisa A. said...

=)

lapar nih terbayang2 mcD petang tadi. hehehee~

syue said...

saya nyanyi lagu tu. hihihihi. kelakar! mmg btol lapar la tuu ye ;)

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)

Love Says it All~ said...

check out the latest dates for makeup classes!!!

APRIL

24TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150
25TH : PERSONAL/BASIC GROOMING CLASS RM150

MAY
8TH-9TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

15TH & 16TH : BRIDAL MAKEUP CLASS/KELAS ANDAMAN PENGANTIN RM500 (2DAYS)

**MAKEUP PROVIDED FOR ALL CLASSES.
**LUNCH PROVIDED
**CERTIFICATE OF ATTENDANCE WILL BE GIVEN
**LIMITED TO ONLY 6 PAX MAXIMUM FOR ALL CLASSES!!!
**BRING YOUR FRIENDS ALONG AND GET RM20 DISCOUNT FOR PERSONAL CLASS & RM50 DISCOUNT FOR BRIDAL CLASS!!!!!

PLACE: SHAH ALAM, SELANGOR

WEEKDAYS CLASS IS ALSO PROVIDED!!! (UPON CLIENT REQUEST, DO MAKE AN APPOINTMENT FIRST BEF0RE CONFIRMING)

HTTP://WWW.EYRARIZAL.COM
FB: EYRA RIZAL / eyrarizal@gmail.com
016-2128740 (SMS & CALL WILL DO)