Thursday, April 1, 2010

Kostum Terbaik(lah sangat!!) Wakakaa…~

 

suke la aku nak meng-google sana sini kannn… ye la, sekarang aku suke benda benda yang best untuk dijadikan tatapan umum kat blog kudus aku. wakakaa…~ tadi dah seluar pelik, ni kostum pelik pulak.. korang nak tryy?????

12320

19129

19152

21997

ahhhaaa.. tu baru x seberapa… BOYS…!! mahu try yang ini???????

161231 snake-charmer-costume

ha ha ha.. kadang kadang aku fikir, bodoh gak dorang buat kostum mengarut… oke, dorang tak bodoh sebab aku respect perayaan dorang yang perlukan dorang pakai kostum macam ni. cuma, bagi pendapat aku, otak mereka sungguh kreatif buat kostum camnih, sebab orang suka tengok =p

 

 

perasaan : google google goole

4 comments :

helena's said...

pic last tu..tolong ah ehh geliiiii!hahaha

syue said...

ya rabbi. kelakar betu lah gmbr ni. agak agak ade ke nk pakai. hahhahahahhaahahahhaha

faeznaem said...

pic last ngan second last tuh...huuu..

siti nur fadhilah said...

ahahaha...so sexy yang rub me tu! sensored sungguh! ahahaha~

kreatif sangat macam ni pulak..ish3~