Sunday, April 11, 2010

Korang Nak Rambut Macam Lady Gaga Tak???

  • semua tahu Lady Gaga suka rambut pelik pelik
  • so bagi yang tak tahu style rambut ape nak digayakan untuk tahun 2010 ni
  • boleh la anda anda sekalian try style rambut di bawah
  • baru la lain dari yang lain
  • amacam??? ada brannn??

b208719752 ladygaga_button lady-gaga-hairstyle-697x1024 lady-gaga-purple-beehive-hairstyle weird-lady-gaga-hair 56595869

  • korang nak tak buat macam Lady Gaga nih???
  • unik derrr…
  • pasti meletops kalau korang buat rambut camni gi kelas atau gi bersiar-siar kat kampung buntut pulau

 

perasaan : suka tengok gaya pelik Lady Gaga

6 comments :

Terry Verry Berry. said...

kalau i perempuan and/or berambut panjang.. memang dah buat dah kot. hahaha

cikkiah said...

wohh!!nak set rambut pagi raye thun nih cm yg payung tuh la..mesti jeles makcik2 kmpung..muahahahha

creativeheart said...

sy nk rambut lurus....
mcm avril

faeznaem said...

yang last tuh... comel jeh.. hak2..

Kay Nisa said...

terry - ha ha... pakai wig je terry.. kasi gegar sume org~ huhuuu~

cik kiah - yea... mesti juihhh bibir makcik2kat kampung tuh~ hohoo~ buat jepp....~

creative heart - ha haaa... avril pon avril la =)

faez naem - yg last sekali tu kire oke la kot~ he hee~

sara E a.k.a ct said...

hahaha..siape brani buat tlg la ltk pic!nak tgokk!!XD..lady gaga berani mencuba..huk3