Monday, April 19, 2010

Kembangnye Hidong Aku.. TENKIU Abang Ben Ashaari

  • huerhuerr.. agak rakus aku membelek belek blog Abang Ben
  • kenapa? ada apa??? alahh..!! sume dah tahu Abang Ben ni antara blogger yang terkenal kat Mesia nih!
  • yang aku respeknye Abang Ben nih adalah karena gaya penulisannya  yang simple, terus terang dan nyata hohohooo~
  • dan dia sangatttt rajin nak jelajah blog blog newbie macam aku =)
  • dan.. hari yang dinanti dah tiba..
  • sebab aku membelek blog Abang Ben dengan rakus nye ialah, untuk membaca post Abang Ben.
  • post ape?? POST TERJAH BLOG AKU..!!!

Snapshot_20100415 muka x terkata apa-apa

  • yeahhuuuuu…!! tenkiuuu bery bery bery muchhhoo pada Abang Ben sebab sudi jelajah blog ku ini
  • herherherherr…~ tenku sekali lagi~
  • dan di kesempatan ini saya nak ucapkan ribuan tima kasih kepada sesiapa yang menyokong saya dalam bidang blogging ini
  • dan kepada sume follower yang rajin baca dan komen blog ku ini~
  • tenkiu tenkiu tenkiu sesangat oke..
  • hahahaa.. poyo laa pulak kan aku dok ucapan bagai, baru kena jelajah sekali!
  • hehehehee..~ thanks

p/s : jom semua tengok Blog Aku Kena Jelajah

perasaan : pertama kali kena jelajah, memang la sangattt excited! ade aku peduli???

3 comments :

eD's photography said...

wahhh bestnya...hehehe..tahniah2

Kay Nisa said...

tenkiu ed..!!!
=)

BEN ASHAARI said...

uihh.. lama ni.. tak perasan .. maaf yer .. selamat hari raya .. maaf zahir dan batin .. duit raya ada ?? hehe..guwau ..