Sunday, April 11, 2010

Jatuh Cinta. . .

  • sebut je cinta semua tahu kan
  • sekarang budak sekolah rendah darjah satu atau dua pon dah pandai nak cinta cinta lah sangat ni
  • zaman sekarang kan macam takde cinta takde life
  • ouh.. gitu ek? bagi aku tak
  • peduli lah ape orang nak kata, masing masing ade perception sendiri
  • dan lecturer aku cakap kat kami
  • kita kena hormat orang punya pendapat
  • sebab kita ni lain frame of reference
  • ahhh melalut dah aku, aku just nak cakap aku dah jatuh chenta pada makhluk di bawah

 

se-yari-04 

  • lawa gilakk kot SONY ERICSSON YARI nih…!!!
  • oke oke aku takde duit 700 or 800 nak beli henset baru nih
  • aku suka tengok henset ni macam besh jek
  • aku suka lah, kalau Allah nak bagi rezeki aku akan dapat
  • tapi kalau takde rezeki takpe… ade sesuatu yang lebih baik menunggu di depan =)

 

 

perasaan : jom rompak kedai SE kat plaza alam sentral??? ha ha ha~

6 comments :

aqamz said...

klu sy ade duit, sy nk blanje awak. :) tp sy pon xde duit..:(

Fakhrur Razi said...

hak2
ak doakan kau dpt cinta tuh

Muhammad Ijam said...

model lame kot nie...
aku da survey harga... dlm 700++

Kay Nisa said...

x kesah la model lama ke x.. aku tulis aku nk bli henset baru kn, tp xde duit~ hahahaha

fararawr :) said...

saya dah dapat dah, hadiah dari bf tersayang :) sony ericson Yari warna pink !

Tea said...

hee. tea pakai ni kejap je lah kot. lama2 cm menyampah je. >.<