Monday, April 19, 2010

Hey Awak Tengok Sini

Snapshot_20091208_2 EDITED gitar coklat hitam seperti tertera dipercayai kini berada bersama-sama dengan along sengal ku itu iaitu Meuz Angelo

 

19 April tahun 2010

  • hari ini saya dengan kembang hidongnya nak tayang tayang gambar gitar along saya
  • herherherr… lihat lah pandanglah cun nye gitar kapok itu walau harga tak seberapa
  • tapi gitar itu peneman saat suka duka along di Uniten (errrkkk… suka hati punye statement..!!)
  • ha ha haaa…~ ye la, dah gitar itu dibawaknye ke Uniten??!!
  • oke saya mengakuuuu!! saya TIDAK PUAS HATI. ini diskriminasi!
  • saya juga mahu bawa gitar itu ke shah alam… =(
  • boleyh tak? boleyh tak????

hey hey awak kat sana tuh :

  • tengok tengok ini gitar, along saya punya
  • kalau saya bawak ke sini awak ajar saya main gitar ye??
  • dulu saya belajar main gitar lagu Like A Stone (Audioslave) tapi intro dua tiga petik je   =D
  • he he heee…~

perasaan : apesal la aku macam menggedikkkss aje nih?

7 comments :

Terry ♥ said...

aishhh..naper tak beli sajer gitar lainnn.. eheh ^_^.

nad said...

Gaye sudh ad ye.cume praktis kne lbih ye.haha(brangan jd pngkritik jp)

creativeheart said...

ok boley....

bh said...

gitar pusaka lain feel nye kan? mau blaja meh datang subang..belakang je..kah3

panglima said...

guitar cantik=DD

Kay Nisa said...

terry : huu ade wit nnt bwu nisa beli gitar sndri~ hehehee

panglima : heee...~

fndrocka said...

aku dah lama blaja main gitar..tapi still tak pandai2 lg..bunyi kadang macam vuvuzela