Thursday, April 8, 2010

Dua Budak Sewel

Snapshot_20091228_33 Snapshot_20091228_60

oke tengok lah dua budak kicikkk di atas. mereka adalah dua budak sewel. ye.. sangat sewel tapi saya sayang mereka oke! (along a.k.a Meuz Angelo kalau baca jangan bising herherher)

mereka sewel pon saya sayang mereka. mereka sewel pon takpe sebab saya suka marah mereka bila mereka mulakan perangai sewel mereka itu..

bila aku balik rumah kat Temerloh mesti budak budak nih berebut nak main game. aku pulak dengan kejam dan takde hati perutnye cakap yang lappy aku takde game. haihhh sorry babies.. asal aku balik jek, aku bawak sekali assignment aku la sayang. so aku tak suka laptop aku jadi mangsa korang main game seolah-olah dah tak kenal penat dan tak mahu tido sebab berebut main game. lappy aku pon perlu rehat ye babies???

Snapshot_20091228_57 bila aku tengok balik folder YouCam aku, aku perasan yang gambar aku dan babies nih takde yang latest.. haih… ye la, sebab aku dah jarang balik, dengan kesempitan duit lagi (baiklah abah, saya belajar jimat dan sekarang saya dah kontrol nafsu gila saya terhadap makanan!!)..

to Nurhidayah & Muhammad Afiq : takpe babies.. korang sewel sewel pon, aku suke, aku sayang.. nanti aku balik kita meggila depan webbie lagi ye ye!! (macam la budak budak kicik nih baca blog aku en en???

perasaan : cant wait hujung bulan empat…!!

1 comment :

helena's said...

yes!sunglass tu very the vouge!i like.hahaha