Friday, April 23, 2010

The Birthday Gurl-gurl : Era

  • yeaaa… cepat semua tengok kalendar
  • nape?? hah, cepat je la tengok tarikh
  • hari ni dengan bangga nya aku umumkan hari ni bertarikh 23 April 2010
  • yeayyy… ha ha haa.. betol betol takde motif.
  • oke.. al-kisah sebenarnye ialah :

22241_101945483169175_100000611701960_59493_6712202_n Aziera Anuar (click on pic)

oke oke sebenarnya semalam pada 22 Aril 2010, genap sudah 19 tahun Aziera Anuar a.k.a. Era…. heheee… umurnya sudah meningkat tua yaa.. dan sempena burffday dia yang ke-19 nih dia request kat aku supaya buat entry wish burffday kat dia

  • oke sayang Happy Birthday ye
  • teruskan usaha blogging anda, i love reading DROPPED BY ME yang kau suka taip panjang panjang tuh
  • he he heee….
  • semoga panjang umur dan murah rezeki (ayat cliche bila birthday wishing! ha ha haaa)
  • moga success eyh.. wish you the best

ha ha haa.. seriously Era, aku tak tahu nak tulis ape dah… sengal je rasa nya.. well, seperti yang dijanjikan, this entry is your birthday present.

26045_106098589420531_100000611701960_115333_5680914_n 

p/s : sorry la Era aku cilok gambar gambar ko kat fesbuk..! peace~

perasaan : xde perasaan la sekarang  -_-