Sunday, April 4, 2010

Aku Stalker Terbaik!

 

  • macam biasa rutin hidup aku
  • doing assignments, reading, facebooking and blogging
  • dan kat facebook bukan setakat boleh komen rumen camtu aje
  • korang boleh tahu sape yang selama ni jadi stalker korang
  • hu hu hu… this is my favourite part : application Top Follower
  • sejak dua menjak ni aku makin suke nak klik klik butang “like” pada status atau post orang lain
  • dan rajin giler nak check profail and gambar dia
  • serta sangat tekun layan komen atau chat
  • kenapa ye???? sebab aku dah cakap kat Muhammad Ijam pemilik blog apeadehal? tu yang aku nak kalahkan dia jadi stalker
  • ha ha ha..~ kerja gila seyh.. but i still give it a try, wanna see the results??

 

top stalker 1top stalker 2yeaa.. kat facebook si Muhammad Ijam ni pun aku Top Follower..!! bangga….~

top stalker 3 kali kedua aku top follower Rara si pemilik blog Me & You

top stalker 4 ini yang paling latest..

dan… yang paling best of the best Top Follower results is….

top stalker terbaekkk ha ha ha.. Top Follower untuk diri sendiri..!!!!! gila tak aku? ha ha ha.. suka suka je bhai~

p/s : Khairunnisa’ Aminullah ialah facebook lama aku yang dah tak aktif.

perasaan : tension kerana perlu rushing siapkan slide Human Comm…!!!

3 comments :

aqamz said...

kak itu bkn stalker tp followers.
hu3
sy xleh jd best stalker kt fb..
tp kt blog boleh la. he3

cikkiah said...

SANGAT banyak masa beliau ye..heheh :)

aneszailani said...

adehhh..benar benar stalker sehati neh..huhu~