Friday, April 16, 2010

Aku Dah Kata Dah….

  • tak perlu aku taip banyak
  • thanks to follower setia yang dah baca pasal aku promote Muzikal Gitar Lapok
  • kepada yang hadir, you guys sporting habess…!!
  • kepada student Dip. Komunikasi & Media semester 7 (senior aku), CONGRATS… u guys made it!!
  • kepada bands yang peform : Bunkface, Skudap Skudip, B-Minor & Grey Sky Morning, you guys ROCKS…!!!

kan aku dah kata…. Muzikal Gitar Lapok tu memang….

IMG_6903 band B-Minor

IMG_6972 Skudap Skudip (ska band)

IMG_6978 Grey Sky Morning

IMG_7099tak tipu kan Bunkface pon datang?? aku dah kata dah…

  • oke oke.. aku sengaja gedik gedik letak gambar band band dulu
  • ha ha ha ha..
  • i enjoy it very much oke
  • kat bawah ni ade sikit gambar teater Muzikal Gitar Lapok

IMG_6922IMG_6930

  IMG_6925 IMG_6937 teraju utama Muzikal Gitar Lapok : DoReMi

IMG_6912 

IMG_6942

  • oke dahhh.. malas aku upload semua
  • semak pulak nanti
  • oke dan aku mengaku aku banyak ambil gambar bunkface
  • itu pun sebab time last performance tu aku dapat duk depan pentas
  • dan ada antara gambar gambar dalam kamera ni di ambil oleh Panglima
  • thanks tauuuuu awak =)

perasaan : berbaloi berhabis untuk event ni =) i enjoy it~

4 comments :

panglima said...

welcome kay!!;D

Fakhrur Razi said...

hohoh best nyer ;D
kau yg organise ker eh?

Kay Nisa said...

fakhrur : aiyoo dah terang2 aku tulis senior aku (student semester 7) yang organize event nih~

creativeheart said...

bestnye.....
nk p jgk...
:(