Monday, March 8, 2010

TODAY’S FACT : Masa Tidur Pun Boleh Kentut..!

  • herherherr… hari ni aku siap-siapp dengan cun nye nak gi kelas Human Comm
  • huhuu..hari ni ada beberapa lagi classmates yang akan buat speech..
  • sampai je turn Nanad punya speech, sekali tajuk dia “Tabiat Buruk Masyarakat Kita”
  • wahhh..ini sudah kontroversi, bulih kalah Nas Ahmad woo pegi terjah orang

IMG_7489 edited

antara tabiat buruk masyarakat kita yang diperkatakan nanad dalam speech nye ialah :

  • korek hidung di tempat awam
  • buang gula-gula getah merata-rata
  • kentut di crowded place
  • memandu dengan tak sabar nye dan tak berhemah

haa..lebeyh kurang gitu la point-point speech nanad..

  • then, sebut pasal kentut.. korang setuju tak yang manusia ni sebenarnya boleh kentut masa tidur???
  • herherherherherr…
  • boleh la…!!! aku pernah mengalaminya sebab ade kenalan aku yang sedang tidur tak habis-habis menghamburkan gas penyumbat hidung tu walaupun tengah tidor!!
  • aku pon ape lagi, tiap kali gas tu terlepas, aku pon cepat-cepat la keluar then dapatkan udara segar..
  • aku ade semput woooo… kang mati kejung aku sebab tak dapat oksigen yang mencukupi untuk jantung kecik aku nih
  • herherherherherr…
  • tapi ape yang menyebabkan orang kentut masa dorang tido ekk???
  • anybody got the answer????

 

that’s all for now,

bubbye~

7 comments :

BeaN MorENo said...

ini lawak...hak3

Miya ✖ said...

bangun pagi je saya akan terkentut kentut. kira macam alert for my mum laa yg sy sudah bangun. hahaa ;D

Supiha said...

hahaha..lawak lah..tu lah..memang..kadang sedar tak sedar jer biler kentut..hihi...

nurihime said...

yup.memang boleh kentut masa tidur..rsenye semue org pun sme je...cme x sedar mse kentut dlm tidur tu...hahaha

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@BeaN MorENo

hahahah lawak ke...

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Miya ✖

ahahaha gitu lakkk~

Nisa A [Saya Suka Menaip] said...

@Supiha

ahahah tu la pasalll~