Friday, March 12, 2010

Takde Keje, So.. Aku Promote Kawan Aku

haaa… ni memang keje aku ketika ketandusan idea umpama di padang pasir nan gersang.. cehhhh~ sebelum ni, aku dah promote kawan aku si Elfiandri Eldafri sebab dia baru je buat blog.

sekarang aku dengan takde kejenye nak promote lagi sorang kawan aku yang namanya… ahh tengok lah~

iejam by nisa 2

yes…. ni dia, kawan aku yang sangat glamorous. macam dalam gambar kat atas, nama dia IEJAM.. tu nama manja dia.. ngeh-ngeh-ngeh~

meh la sini aku bagi info sikit la pasal member aku sorang nih :

  • nama sebenar ialah Khairun Nizam bin Hosen. nama manja atau timangan ialah IEJAM
  • umur : 19 tahun pada 2010, masih muda remajaaaa~
  • hobi : err… err… blogging dan facebooking kot???
  • seorang yang kerja keras (lepas ni ko kena belanja aku la iejammmm)
  • nak ke blog dia??? sila ke Iejam Hosen's Blog
  • blog dia memang agak merapu sikit, tapi aku suka baca. so korang pon enjoyy la ye~ ahaks…
  • p/s : yang penting dia masih SINGLE, ahaks~

oke lah..sampai sini je la~ tulis lebih-lebih kang tuan punya badan kejar aku dengan parang pulak nanti. haihhh~ tapi hati aku kuat mengatakan bahawa Iejam akan berterima kasih kat aku sebab promote dia.. ngeh-ngeh-ngeh~

that’s all for now,

bubbye~


11 comments:

  1. nape mamat nie ade dlm blog mu??
    sengal dow die nie...
    x patot sunggoh... ahahaha

    pasnie post bout me plak...
    wakakaka

    ReplyDelete
  2. baguihnya tolong promote blog memberrrr =P

    ReplyDelete
  3. ahhahahaa~ lets know better, when i have something to write bout u, then i'll do it~ hahahah~

    btw, iejam ni my fwen dr semester 1 kt university~

    ReplyDelete
  4. hehehe~ ni la keje saya di kala xde idea wawawaaaa~

    ReplyDelete
  5. 4 more information,
    plis add me at ym...

    explode_enemy89

    ReplyDelete
  6. kay...muhammad ijam tu jeles ko promote aq...
    nmpk sgt dia gila glamour weh..haha

    ReplyDelete
  7. ahhahah~ kan iejam kan?? tu la pasallll~ jage2 iejam, kang dia jeles kang, dia santau ko plak~ herherherherrr~
    =p

    ReplyDelete
  8. kecoh plak anak pak hosen nie...
    ahahahaha

    ReplyDelete
  9. haha...
    hye2! sy single lg...nak knl? jom2...wakakaka

    ReplyDelete
  10. prom pram prom pram... marangkerapu,ikan jenahak,prom pram prom pram.....

    xleh kencing mlm korg mlm nie...

    ReplyDelete

TINGGALKAN KOMEN ANDA, PLEASE!

Copyright © Nisa Kay