Friday, March 12, 2010

Takde Keje, So.. Aku Promote Kawan Aku

haaa… ni memang keje aku ketika ketandusan idea umpama di padang pasir nan gersang.. cehhhh~ sebelum ni, aku dah promote kawan aku si Elfiandri Eldafri sebab dia baru je buat blog.

sekarang aku dengan takde kejenye nak promote lagi sorang kawan aku yang namanya… ahh tengok lah~

iejam by nisa 2

yes…. ni dia, kawan aku yang sangat glamorous. macam dalam gambar kat atas, nama dia IEJAM.. tu nama manja dia.. ngeh-ngeh-ngeh~

meh la sini aku bagi info sikit la pasal member aku sorang nih :

  • nama sebenar ialah Khairun Nizam bin Hosen. nama manja atau timangan ialah IEJAM
  • umur : 19 tahun pada 2010, masih muda remajaaaa~
  • hobi : err… err… blogging dan facebooking kot???
  • seorang yang kerja keras (lepas ni ko kena belanja aku la iejammmm)
  • nak ke blog dia??? sila ke Iejam Hosen's Blog
  • blog dia memang agak merapu sikit, tapi aku suka baca. so korang pon enjoyy la ye~ ahaks…
  • p/s : yang penting dia masih SINGLE, ahaks~

oke lah..sampai sini je la~ tulis lebih-lebih kang tuan punya badan kejar aku dengan parang pulak nanti. haihhh~ tapi hati aku kuat mengatakan bahawa Iejam akan berterima kasih kat aku sebab promote dia.. ngeh-ngeh-ngeh~

that’s all for now,

bubbye~

11 comments :

Muhammad Ijam said...

nape mamat nie ade dlm blog mu??
sengal dow die nie...
x patot sunggoh... ahahaha

pasnie post bout me plak...
wakakaka

wawan said...

baguihnya tolong promote blog memberrrr =P

Nisa Itu Kay said...

ahhahahaa~ lets know better, when i have something to write bout u, then i'll do it~ hahahah~

btw, iejam ni my fwen dr semester 1 kt university~

Nisa Itu Kay said...

hehehe~ ni la keje saya di kala xde idea wawawaaaa~

Muhammad Ijam said...

4 more information,
plis add me at ym...

explode_enemy89

Iejam Hosen said...

kay...muhammad ijam tu jeles ko promote aq...
nmpk sgt dia gila glamour weh..haha

Nisa Itu Kay said...

ahhahah~ kan iejam kan?? tu la pasallll~ jage2 iejam, kang dia jeles kang, dia santau ko plak~ herherherherrr~
=p

Muhammad Ijam said...

kecoh plak anak pak hosen nie...
ahahahaha

Iejam Hosen said...

haha...
hye2! sy single lg...nak knl? jom2...wakakaka

Muhammad Ijam said...

prom pram prom pram... marangkerapu,ikan jenahak,prom pram prom pram.....

xleh kencing mlm korg mlm nie...

Nisa Itu Kay said...

ahhaha~ gila punye mantera~