Saturday, March 13, 2010

People Do Change As They Go Along With The Time

 

masa boleh merubah manusia, tu kuasa yang ada pada masa

kita tak dapat ubah hakikat tuh. tapi perubahan itu menyakitkan hati bila kita tahu dia bukanlah orang seperti tu. dan ini secara tak langsung, akan effect pada hidup kita.

pada orang lain dia tetap sama, tetap seseorang yang mereka kenal dulu. tapi bagi kita, yang mana mungkin mengenalinya dari sisi lain, tahu bahawa perubahan itu perkara yang menyedihkan. sebab keadaan yang menggembirakan dulu dah takde.

  • the person who always listen to me
  • the person who always walk beside me
  • the person who always laugh with me
  • the person who always talk to me about just anything
  • i just cant find the person anymore

Photo 1634 oke, ini gambar zaman muda-mudi, sumpah aku rindu sangat sangat sangat!!!!!!!!!

by the way, korang setuju tak dengan statement aku??? any comments?

that’s all for now,

bubbye~

5 comments :

Hasrol Nizam said...

manusia memang akan berubah, kalau tak sikit, banyak, kalau tak banyak sikit. memang itu lumrah hidup kan...kot2 perubahan tu tak baik dari kaca mata kita.. dari pandangan orang tu kita tak tau..kan3?

Nisa Itu Kay said...

yup3~

Nisa Itu Kay said...

thanks for ur opinion =)

Hasrol Nizam said...

takde hal le..tulis apa yg terlintas jek tadi..tak tau la berguna ke x.. hehe

Nisa Itu Kay said...

hehee~