Monday, March 22, 2010

Oke.. Aku Redha. Ape Nak Jadi, Jadilah!

 

kita semua dah masak sangat dengan facebook yang banyak sangat  application yang entah apa-apa..

gift, pillow fight antara application yang AKU rasa kan sangat sangat annoying sebab benda benda alah nih akan dipapar kat wall anda secara automatik. hal ini sekaligus telah ‘menyemakkan’ wall dan aku sangat-sangat tak suke oke!

dan ade juga application yang akan publish kat wall kita secara automatik, dalam bentuk harian atau pun mingguan.

contohnye macam application kat bawah nih :

suke 1

  • haihh.. sekali kawan aku nih kena pulak dengan abang aku!
  • ngeh ngeh ngeh~
  • ape-ape je la facebook nih.. hahahhaaa~ lantak lah~

 

 

perasaan : xpe, aku faham yang facebook ni mengarut! redha je la.. =)