Friday, March 12, 2010

Oh, Baru Aku Tahu Kate Winslet Trauma Pada……

bosan larh… cuaca kat luar panas. petang nanti baru ade kelas. nak kena baca paper semalam, kejap lagi ada kuiz dalam kelas RTW.. so, dalam kebosanan ni aku browsing la website akhbar online. then, aku terjumpa berita ni. bagi aku kelakar la.. ye la, baca cerita mengenai artis popular yang ada trauma pada haiwan kecil tuh.

 

kate-winslet Kate Winslet. kalau korang tak kenal meh sini aku nak bagitahu, dia la berlakon movie gah Titanic tuh. tak percaya? lantak la~

dia sebenarnya ada trauma pada TIKUS BELANDA..!! hahahaa~ oke.. adalah kisah di sebaliknya. gara-gara tikus tu makan anaknya sendiri, Kate dapat mimpi “ngeri” tikus ni selama 15 tahun oke! huuu.. oke, Kate, sangat kesian kat anda.

kalau korang nak tahu kisah lanjut, sila ke website Kosmo! Online

 

 

that’s all for now,

bubbye~

No comments :