Wednesday, March 24, 2010

Malaysia Pon Ada F4-nya Jugak…~

 

  • hahahhaaa~
  • mood agak kureng waras hari ni (Selasa 23 Mei)
  • ini post untuk menggembirakan hati
  • selesainye aku melepas kemarahan petang tadi, aku dapat pulak berita yang amat amat menggembirakan!!
  • yeaaa… sekarang saya ada super hero~
  • hero hero hero hero yang akan melindungi saya jika diancam oleh tuttttt…!! (maaf tak perlu saya sebut siapa)
  • 4 hero yang sayang pada saya hekhekhekkk~ (ye la kalau tak sayang nape sanggup jadi hero saya kan???)
  • tak sangka sangat sangat mereka sanggup buat ini untuk saya tanpa saya berkata apa-apa
  • bila mereka menyatakan kesanggupan mereka untuk protect saya dari tuttttt…!! , aku macam terharu dan x tahu nak cakap apa!

 

74892378923752 walaupun her04 saya x se-kiut F4 korea….

 

f4 ….dan walaupun hero4 saya semacho F4 jepun..

(saya mahu yang rambut perang kat belakang tuh! itu Hanazawa Rui..!! )

 

 

  • tapi saya sangat bersyukur
  • mereka sanggup pertahankan saya
  • lindungi saya
  • dan saya gembira
  • mereka seperti melindungi adik perempuan mereka
  • cehhh bangga giler, berlagak lah aku sekarang
  • ahhahahah~ saya suke ini

 

 

 

perasaan : bangga. so now stalker, ko tak payah nak gelabah, berambus je la~ (suka aku tengok ko dah macam cacing kepanasan)


11 comments:

  1. norien say:
    jeles i.......huhuhu....
    my hero 2.....huh....
    ooo,,gu jun pyo......huuhuhu
    ji hoo......
    hiihihihihihi

    ReplyDelete
  2. Hanazawa Rui tue shiema punyalah!!
    sesuka ati jer nk amik...
    xperla, bg pinjam sehari tuk mood Kay jd elok balik..
    lps tue TAK LEH SENTUH DAH!!

    ReplyDelete
  3. hahaahhahaa~ kay tetap nak hanazawa rui @ oguri shun~

    ReplyDelete
  4. hehehheheee~
    ala shiemaaa~ sharing is caring what~ hehehee~
    =)

    ReplyDelete
  5. aq tetap suka takeshi kaneshiro dr hanazawa tah pape tuh.. =p

    ReplyDelete
  6. tidak mungkin!
    bg pinjam sehari jer....
    hehehe...

    ReplyDelete
  7. shiema : alaaa~ oke2~ huu~ aku pergi mmbawa hati lara~

    ReplyDelete
  8. hahahha
    lain je bunyi untuk post ni kay
    ko nk mksdkan sapa kay...?

    ReplyDelete
  9. sape ape??? ha ha ha~ suke ati lew aku nak post psl ape~ kui3~ faisal ko jgn kontroversi lak eyhhh~ ha ha haa~

    ReplyDelete
  10. kenapa x ltk f4 taiwan n cina?dieorg pn ada f4 gk :P

    ReplyDelete

Apa Reaksi Kamu??? Sila Taip Laju Laju Di Sini :)

Copyright © Nisa Kay