Tuesday, March 16, 2010

Kekeliruan Jantina ????!!

 

  • haiii.. manusia sekarang kan macam-macam
  • ade yang laki nak jadi perempuan, ade yang perempuan nak jadi lelaki..
  • oopppss..!!! stop! nanti dulu.. entry ni bukan la untuk menyentuh sentimen mana-mana pihak okeyyy
  • ni aku ade jumpa satu gambar nih.. gambar ape??? ahhh tengok lah sendiri!

91105-katy-perry-titter-gossip-5

  • aku tengah google sana google sini pasal fesyen, then terserempak lak ngan gambar artis hollywood tak lain tak bukan Katy Perry
  • wahhh.. baju nyer x boleh blah kan kan kannnnn???
  • sebelah lelaki, sebelah perempuan
  • haaa.. ni yang aku nak cakap kekeliruan jantina
  • hak-hak-hak… kesian weyhhhh katy nih, popular tapi baju yang diberi macam haprak!
  • aku minat dia nih, tapi pereka fesyen mana la yang dah rosakkan rupa katy perry nihhh.. kuang-kuang~

  • pada pandangan aku, baju ni yakni boleh dipakai oleh orang yang merasakan dirinya boleh jadi lelaki dan perempuan serentak dalam satu masa..
  • bayangkan, orang yang pakai baju kejadah haram nih, belah kanan ade makwe kepit, belah kiri ada pkwe dok pegang tangan
  • huuu..hebat sunggoh le orang gini… konfiden jek ade dua jantina
  • ish-ish-ishhhhhh~
  • so, sape-sape berminat leh la contact katy perry, tanya dia mana nak dapat baju camtuh! harharharrr~

 

perasaan : aku pon tak pasti, bosan giler kottttt!!! tu yang aku meng-google tuh~