Monday, March 15, 2010

Dari Rawang Kini Kembali Ke Shah Alam

 

wahhh…!! satu perasaan yang x dpt digambarkan~ saya sudah di shah alam, baru balik dari meroyan di sekitar Rawang… yang penting, dapat online, dan f cousre.. BLOGGING!!! dan inilah kisah di Rawang..

IMG_3985 smaller (1) this is my cousin.. syafiqa. if her sis, fakhira were there, the combination of the two of them will make my life merrier!!

IMG_3985 smaller (2)

my cousin, syafiqa’s lil brother. very healthy. we call him “alang” instead of his name which is syukran.

IMG_4021 smaller

oke… this is my bro, Meuz Angelo.. hmm.. i really cant recall since when he loves to do the "mouth-doing” thing. ha-ha~

IMG_4003 smaller edited

and this pic was taken at Hutan Lipur Kancing.. love this pic very much, non-edit oke… hehehe~ bagi budak baru belajar macam aku, seronok la kott.. tapi pengetahuan aku dalam bidang fotografi ni maish di tahap dasar laut, so kena banyak belajar! chaiyokkk~

so.. takde ape nak cerita sangat.. lawatan singkat ke Rawang yang menarik.. dan first time dapat masuk ke Taman Rimba Komanwel Rawang. =) million thanks dedicated to my makteh and ayah teh!!

 

 

 

so that’s all for now,

bubbye~

2 comments :

saya_arief said...

alang memang hensem..
bez dapat g kat air terjun..

Nisa Itu Kay said...

hahah besh3~ tp x lepak pun, just amik gmbr~