Monday, March 8, 2010

Baru Join Ni..!! Sangat Excited..!!

 

  • heheee..
  • terlebih-lebih pulak excited nye aku
  • pada sesiapa yang cam diri aku yang x seberapa nih, korang mesti ingat blog lama aku…
  • alaaa..yang namanya GATAL MENAIP tuh..
  • hahhaaa..well, blog tu boleh la aku katakan dah x wujud di alam fana ni
  • herherherherr…
  • kenapa perlu blog baru???
  • sebab.. errrrr.. ade lah perkara personal yang aku sendiri pon tak dapat nak explain kat korang
  • herherherherherr…

  • so… dengan adanya blog baru nih, maknanya aku join GengBlogger ni sekali lagi lah..
  • hahhaa..aku sangat sangat ler excited oke..
  • kenapa? x suka? x suka xpe, aku x kesah pon..
  • herherherherherr…
  • well, tengoklah wajah-wajah kebanggaan yang x hengat sebab ada blog baru…

muke jek ceiittt.. dey minachi, muka nak cover cun jek!!

 

 

that’s all for now,

bubbye  ~

1 comment :

mizz sue said...

JOM JOIN
http://suhaidasupalio.blogspot.com/2010/09/peraduan-memori-di-pagi-raya.html