Tuesday, March 16, 2010

Aku Dah Sampai Ke Situ, Dan Sebuah Mesej Merubah Segalanya!!

 

oke.. hari ni aku siap dengan selawa yang mungkin (walau pun aku ni x lawa pon) nak masuk kelas encik hasni punye pasal, kelas Human Communication.. hak3~

 

Snapshot_20100316 edited abaikan ini!!!!

 

then, aku dah siap, aku pon pakai kasut tali merah kesayangan aku tuh, aku pon menapak ke jalan besar kat luar kawasan perumahan yang aku duduk tuh. ye la, kampus aku pon kat seberang jalan besar tu je kottt.. then, sesampainye aku di sana, yakni di tepi jalan besar, maka telefon bimbit Nokia “N90 Torch” aku pun  bunyi tettt-tettt~

owhhh “1 Message Received”. si Iejam Hosen tu mesej. dan mesej nya itu bukan lah mesej memberitahu pasal assignment ke ape, jauh sekali mesej yang mempunyai unsur-unsur surat cinta darjah tiga. tapi….mesej keramat itu berbunyi begini :

 

“Weh, kelas cncl”

aku pun dengan cegengnye sebab dah sampai tepi jalan tuh, call la kawan aku Iejam Hosen nih.. dan yaaa… telinga aku tak pekak lagi, Iejam telah meng-konfem-kan bahawa kelas Human Comm memang BATAL hari ni…

ape perasaan aku yang sepatutnye ye???? gembira sebab kelas batal atau geram sebab aku dah penat-penat jalan kaki sampai ke tepi jalan besar?? tu belum lagi kawan-kawan aku yang dah sampai dengan yang memang stay kat library tengah hari tadi…

tapi satu je yang aku sure, aku tak suka kelas Human Comm batal sebab ni subjek favourite aku, dan belajar subjek ni sangat seronok. aku dengan kawan-kawan aku memang enjoy subjek nih….(tak tahu lah kalau ade yang x suka?????)

 

 

perasaan : agak sengal dan geram.. haihhhh

No comments :