Monday, March 8, 2010

Aku Cuba Jual Kawan Aku Sendiri???

 

  • warrgghhh..!! sadis giler kot tajuk entry aku nihh
  • agak-agak la weeyyy aku nak jual member aku
  • tanpa member sapelah daku di dunia serba mencabar nihh
  • wekkk..ayat syahdu ape kesss…~ herherherherr..
  • actually aku bukan niat nak jual..
  • nak promote je oke..
  • promote jek…
  • nape lak aku ni gedik-gedik ha nak promote dia??
  • sebab ni first time dia buat blog..!!!
  • yea..bertambah lah sorang lagi member aku jadi blogger
  • yeahh.. harap korang yang baca nih pon bagi la sokongan kat dia..
  • tenkiu tau korang, jasamu dikenang~ chewahhh~

 

elfiandri by nisa

yea.. ni le Elfiandri Eldafri, member aku yang baru nak jinak-jinakkan dir dengan dunia blog nih

herherherherr.. tahniah ye El..selamat datang ke BLOGOSPHERE

nak ke blog El, sila klik di Terbaik Lah Sangat

chewahhh El nih, gambar kat blog nak macho jekk.. herherherr..

so, kalau pasni follower kat blog dia lagi ramai dari aku, aku tahu le ape sebabnye

kuang-kuang-kuang-kangkang~

 

p/s : errr…aku promote blog yer, xde langsung cubaan menjual manusia di sini harap maklum~

 

that’s all for now,

bubbye~

3 comments :

Nisa Ameen said...

test~

elfiandri said...

Thanks Nisa promote kan blog el ni..Lepas ni el akan rajin mengepost macam2 cerita kt blog el tu...apa2 pon, TERBAIK LAH SANGAT

Nisa Ameen said...

hahhaa~ okie dokie el~