Thursday, September 13, 2018

OMBAK KITCHEN - Hidangan seafood mewah bak di hotel terkemuka, tetapi harga mampu milik !



Assalamualaikum...

Wahh bukan main ya bulan ni cuti panjang-panjang je hampir setiap minggu sebab banyak cuti umum jatuh pada Isnin dan Selasa. Seronok je tengok kawan-kawan berjalan sana-sini dengan keluarga, pakwe makwe, best friend.. Hahaa tapi bagi mereka yang tidak ke mana-mana di musim cuti ni, atau tengah mencari port baekkk nak isi perut, ini haa Nisa nak kongsi tempat best nak makan seafood segar dan sedap, macam makan dekat hotel tapi harga sangat berpatutan!

Read More»

Tuesday, August 21, 2018

Pelancaran rangkaian BLACKMORES Natural Vitamin E Cream dan review produk!



Assalamualaikum...

Wahh sejak dua menjak ni agak aktif juga Nisa menghadiri pelbagai jenis acara (event) dan juga buat beberapa appearance untuk rancangan di TV, cuma mungkin kurang update... dan baru-baru ini Nisa ada cuba skincare baru.. jadi excited jugak lah nak share dengan pembaca semua. Sebab Nisa memang jarang buat review skincare, unless skincare yang Nisa memang guna. Kebetulan pula, Nisa dijemput untuk menghadiri majlis pelancaran produk tersebut.. Wahh bertambah excited lah nak share !

Read More»

Monday, August 6, 2018

Malam Gala Pulang The Movie - Menitiskah air mata ???



Assalamualaikum...

Rindunya nak menaip di blog... tapi kekangan masa tak mengizinkan untuk Nisa berkongsi dengan lebih banyak di blog.. Banyak je event yang pernah Nisa hadiri.. ada yang memang Nisa nak kongsikan di sini, tapi tu lah kejap ke sana kejap ke sini, bila entah nak ada masa menaip blog ye dak. Haa ini ada lah waktu me time sikit, so boleh la taip blog. Nisa nak throwback sikit acara malam gala filem yang khabarnya telah mencecah kutipan RM1juta !! Haaa onz tak onz ???

Read More»

Copyright © Nisa Kay