Monday, June 19, 2017

Buffet Ramadhan Murah : Felda DSaji di Red Carpet Avenue, The Strand Kota Damansara





Assalamualaikum..


Apalah Nisa ni haaa... busy cemana entah, dah tinggal berapa hari je lagi nak berpuasa, baru terhegeh-hegeh nak kongsi dengan pembaca semua kat mana buffet Ramadhan murah dan sedap. Haha.. Maafkan Nisa ! Busy sangat lahai... tak terbukak laman web blog ni tau ! Okay baiklah.. Nisa faham bila dah makin nak hujung Ramadhan ni, ramai yang memilih untuk berbuka di luar sebab lebih mudah dan sibuk pula dengan persiapan raya kan. Jadi, Nisa nak kongsikan buffet Ramadhan yang anda boleh pergi dengan keluarga dan rakan-rakan anda !

Friday, June 9, 2017

Shopping Raya di Laman Web ALTHEA KOREA !




Assalamualaikum !!


Hai uolsss kaki kaki shopping dan pencinta kosmetik jenama Korea sekaliannnn.... Nisa datang lagi untuk menggegarkan jiwa dan perasaan anda semua hahahha !! Tataplah gambar di atas, di mana satu ketika dulu Nisa pernah kongsikan mengenai laman web yang super best ni ! Laman web ALTHEA KOREA menyediakan banyak produk jenama Korea yang semestinya authentic dan di pos terus dari sana ! Nak tahu macam mana nak shopping dengan laman web ni boleh baca blogpost Nisa yang ini. Baiklah.. jadi apa yang terbaru dari Althea Korea ???

Friday, May 26, 2017

Mari berzumba beramai-ramai! Watsons Move Your Body Zumba 2017 kini kembali!






Assalamualaikum...


Wahhh nampaknya zaman sekarang ni working out menjadi satu trend, di mana Nisa rasa sangatlah bagus sebab kita mementingkan jugak gaya hidup sihat ! Walaupun ramai di antara kita yang sering menggunakan alasan "sibuk bekerja" , "banyak komitmen" dan lain-lain untuk mengelak dari bersenam, tapi ramai rupanya dalam kalangan kita ni yang minat bersenam. Tak kisahlah sekali sekala ke, kerap ke.. janji kita start somewhere kan ? 


ZUMBA jugak salah satu cabang senaman yang kian popular di negara kita. Kalau dulu kita selalu jogging sahaja, bersenam di gym atau buat sesi senam aerobik je kan.. sekarang ni makin ramai meminati zumba. Jadi apa itu zumba ?? Zumba merupakan program kecergasan aerobik yang menampilkan pergerakan yang diinspirasikan dari bermacam gerak tari Amerika Latin dan biasanya menggunakan muzik yang juga berasal dari sana.