Monday, August 6, 2018

Malam Gala Pulang The Movie - Menitiskah air mata ???



Assalamualaikum...

Rindunya nak menaip di blog... tapi kekangan masa tak mengizinkan untuk Nisa berkongsi dengan lebih banyak di blog.. Banyak je event yang pernah Nisa hadiri.. ada yang memang Nisa nak kongsikan di sini, tapi tu lah kejap ke sana kejap ke sini, bila entah nak ada masa menaip blog ye dak. Haa ini ada lah waktu me time sikit, so boleh la taip blog. Nisa nak throwback sikit acara malam gala filem yang khabarnya telah mencecah kutipan RM1juta !! Haaa onz tak onz ???

Read More»

Monday, July 2, 2018

Meningkatkan tahap keyakinan - mekap adalah salah satu caranya !




Assalamualaikum...


Ramai sebenarnya yang mengutarakan soalan kepada Nisa - "Bagaimana hendak menjadi lebih yakin / konfiden ?" Konfiden dalam banyak aspek lah kan... terutama sekali bagaimana nak jadi yakin bila nak berhadapan dan bercakap dengan orang ramai.. ada juga yang berminat nak tahu bagaimana nak tampak konfiden bila berhadapan dengan kamera. Haa sebagai host, ini soalan yang paling banyak Nisa ditanya.

Read More»

Wednesday, June 27, 2018

PULANG The Movie berdasarkan kisah benar - "Hadiah untuk ayah"



Assalamualaikum...

Jika ada yang mengikuti Nisa di laman sosial, ada la sesekali Nisa kongsikan bahawa Nisa ada mengacarakan majlis pelancaran novel PULANG terbitan Karyaseni. Kalau anda nak tahu, novel tersebut sebenarnya ditulis berdasarkan filem Pulang yang bakal ditayangkan di seluruh pawagam tidak lama lagi ! Haa biasa filem dibikin berdasarkan novel kan, sekarang ni novel diterbitkan berdasarkan naskhah skrip filem !

Read More»

Copyright © Nisa Kay