Thursday, February 15, 2018

MY OWN BAKES CAFE @ 8 Kinrara pilihan Nisa !




Assalamualaikum...

Hujung minggu yang panjang bakal menghampiri kita dan semestinya rata-rata dari kita sudahpun merancang untuk melakukan pelbagai jenis aktiviti termasuklah bercuti atau pulang ke kampung masing-masing, ada yang nak pergi picnic, hiking dan sebagainya. Bagi warga kota yang tidak ke mana-mana, kafe yang ingin Nisa kongsikan ini mungkin boleh menjadi salah satu destinasi santai untuk korang !


Read More»

Tuesday, February 13, 2018

Nak rapat dan ketat ? Mari dekat kenali SIS PERAPAT !




Assalamualaikum...


Wah wah kemain lagi Nisa ni ya.. Mentang-mentang dah lama tak update blog, sekali update je fuhh kasi bakar line ehh.. Amende yang RAPAT ?? Apa pulak yang KETAT ??? Haishhh macam-macam kan Nisa ni? Haha sebelum kalian cekap mencipta spekulasi dan andaian, Nisa cadangkan agar para pembaca semua baik-baik baca mengenai SIS PERAPAT nii... sebelum kita mulakan, jom bisik bersama-sama dengan Nisa.. "S.... i... ssssss".


Read More»

Tuesday, February 6, 2018

AirAsia Open Doors Contest - Alang-alang menyeluk pekasam !




Assalamualaikum...


Haa meriah sana sini berkejaran mencari pintu-pintu AirAsia demi sebuah penyertaan untuk contest AirAsia Open Doors. Peserta dari seluruh Malaysia meneyrtainya dengan menjejaki pintu-pintu yang telah AirAsia letakkan di beberapa lokasi seluruh Malaysia dan mengambil gambar bersama pintu tersebut serta upload di Instagram. 

Read More»

Copyright © Nisa Kay